Pregătiţi să escaladeze al şaptelea val

CS Tunari – FC Petrolul Ploieşti, astăzi, ora 17:00, Stadion „Orăşenesc” – Buftea

Bogdan Chitic

În actualul sezon, FC Petrolul a obţinut un „set de victorii” din tot atâtea „game”-uri, şase la număr, pe cele două fronturi competiţionale, campionat şi Cupa României, iar perspectivele încep să devină dintre cele mai bune. Cu o medie de 3,5 goluri marcate pe meci, calificaţi în turul IV al Cupei României şi pe primul loc în campionat, datorită unui golaveraj superior faţă de FCM Alexandria şi Voinţa Turnu Măgurele, băieţii lui Tavi Grigore vor să-şi păstreze cadenţa şi după etapa de la finalul săptămânii, printr-o victorie împotriva celor de la CS Tunari, o echipă ce nu a arătat deloc rău în primele trei runde.
După ce au învăţat să câştige la scor de neprezentare, cu om în minus mai bine de o repriză, marţi seară, în Cupă, cu Flacăra Moreni, găzarii nu pot lua în calcul decât un nou succes, de această dată în campionat, pentru menţinerea fotoliului de lider, în seria a III-a.
Adversara din Tunari – care-şi dispută meciurile de pe teren propriu la Buftea – are un start bun de sezon şi, până acum o săptămână, s-a regăsit în plutonul fruntaş, de unde a fost, însă, înlăturată în urma înfrângerii la limită, scor 0-1, de la Chiajna.
Altfel spus, „lupii” nu vor avea parte de o confruntare facilă în judeţul Ilfov, dar de pe urma căreia ar trebui să revină la Ploieşti cu „tolba plină”, mai ales că tot azi, la „Ilie Oană”, sponsorul principal Veolia va anunţa, oficial, colaborarea cu FC Petrolul, în cadrul unei conferinţe de presă menită să aducă un plus de linişte şi stabilitate la club.

„Satelitul” Astrei merge la Titu

Şi cealaltă echipă prahoveană a seriei, Astra II, va evolua, de la aceeaşi oră, în judeţul Dâmboviţa, pe terenul celor de la ACS Urban Titu.
Pentru băieţii lui Marius Măldărăşanu, confruntarea de astăzi va fi cea de-a treia în deplasare din acest campionat, dintr-un total de patru partide, dar va reprezenta şi un bun prilej de a aduce şi primele puncte „de afară”, după ce precedentele vizite, la Saelele şi Mioveni, s-au soldat cu înfrângeri la limită.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*