Prelungirea contractului dintre Simona Halep si sponsorul tehnic a intrat in impas! Nemtii au decis sa continue alaturi de Muguruza

Simona Halep ar putea aborda sezonul 2018 din WTA cu un nou sponsor tehnic, dupa ce negocierile cu Adidas pentru prelungirea Intelegerii au intrat In impas.

Presa internationala a anuntat deja ca liderul WTA nu va semna un nou contract cu producatorul german de echipament sportiv, dupa ce acesta nu a facut o oferta satisfacatoare pentru echipa constantencei.

Conform publicatiei online welovetennis.fr, ruptura a fost provocata de faptul ca „Simona Halep a cerut mai muti bani”. Daca Adidas ar fi respectat doleantele liderului mondial, atunci nu ar fi putut sa o pastreze sub contract pe jucatoarea spaniola Garbine Muguruza (locul 2 WTA). Astfel, germanii au luat decizia de a continua cu Muguruza, chiar daca asta Inseamna o ruptura de Halep.

In ceea ce o priveşte pe Simona, aceasta Işi va gasi mai mult ca sigur un nou sponsor tehnic pana la startul noului sezon. Statutul de lider mondial Ii ofera lui Halep o pozitie de forta la negocieri. Nike, Lacoste, Under Armour sau Lotto sunt doar cateva dintre optiunile la care poate apela Halep.

Contactata de presa internaționala, Virginia Ruzici, managerul jucatoarei, nu a oferit un raspuns concludent: „No comment„, a fost mesajul acesteia trimis prin e-mail.

Contractul dintre Simona Halep și Adidas data din 2014, romanca îmbracand pentru prima oara echipamentul firmei germane la partida de FED Cup Serbia de acum trei ani.

Pana sa semneze cu Adidas, Simona Halep a fost reprezentata de firma franceza Lacoste.

The post Prelungirea contractului dintre Simona Halep si sponsorul tehnic a intrat in impas! Nemtii au decis sa continue alaturi de Muguruza appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*