Premieră pentru fotbalul prahovean – doi marcatori în aceeaşi zi!

Luni a fost o zi de ținut minte în ”sărăcia” din fotbalul prahovean, doi fotbaliști ploieșteni, tineri, cu viitor promițător, reușind să marcheze în aceeași etapă.
Pentru unul dintre ei, ”petrolistul” Mihai Velisar, a fost prima reușită în Liga I, jucătorul de la Gaz Metan Mediaș având o prestație excelentă, gol și pasă de gol, în succesul, scor 3-0, de la Voluntari, victorie care consolidează startul bun al medieșenilor, care sunt ”pe loc de play-off”. Prestația lui Velisar este cu atât mai de apreciat cu cât acesta este jucător cu statut de ”under 21” și nu ar fi de mirat dacă prestațiile sale nu îl vor duce către Naționala de tineret.

Pleacă definitiv pentru 15.000 de euro?7-velisar

Din păcate, prestațiile bune ale lui Velisar îl îndepărtează și mai mult de… Ploiești și Petrolul – clubul care l-a crescut, clauza financiară prin care Gaz Metan îl poate cumpăra definitiv fiind, se pare, de doar 15.000 de euro! Rămâne un mare semn de întrebare cum, din stafful petrolist, nimeni nu a avut ochi/loc în echipă, nici în Liga a III-a, nici acum, în eșalonul secund, pentru acest fotbalist! Dar, mai bine îl vedem la televizor…

Vali Gheorghe, printre golgheterii Ligii I

Un alt ploieștean aflat ”în top” este Valentin Gheorghe, jucătorul meciului Astra – Viitorul, scor 1-1, unde a marcat golul care a adus un punct echipei sale.
Jucătorul născut în 1996 a ajuns, deja, la cota 4 goluri marcate în acest sezon al Ligii I, unde este printre golgheterii competiției, alături de Eric Oliveira (5 goluri), respectiv Sergiu Buș (un fost astrist, legitimat acum la Mediaș, cu 4 goluri)!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*