Premiere și Luciano au pașit cu stângul la naționalele de minifotbal, de la Râmnicu Vâlcea

Finala Campionatului Național de Minifotbal de la Râmnicu Vâlcea a debutat cu eșecuri pentru echipele arădene. Atât FC Premiere, cât și AC Luciano au pierdut primele meciuri din grupe și următoarele partide, de mâine dimineață, devin decisive pentru parcursul ulterior al puternicului turneu din Zăvoi.

În Grupa A, FC Buzău a trecut cu un clar 6-0 de o formație Luciano ce și-a numărat jucătorii. Până la urmă, Lucian Hrincu a reușit să capaciteze 6 jucători, efortul lui Sergiu Popa fiind de-a dreptul lăudabil. Acesta s-a deplasat în dimineața jocului la Ramnicu Vâlcea, după care s-a întors acasă pentru ași conduce pe ultimul drum bunica. Huțanu – Iovu, Pantea, Negrea, Kocsis și Istrate au fost ceilalți jucători care au evoluat pentru Luciano, care e clar că pornește cu a doua șansă și mâine în fața echipelor MFC Ploiesti (ora 10) și campionii en-titre de la Nova Vita Târgu Mureș (ora 17). Doar primele două echipe clasate merg mai departe în sferturi.

Și FC Premiere a debutat cu stângul în Grupa B în fața gălățenilor de la Ajax Dulcisimo. A fost 3-1 pentru trupa de pe Mureș, la care evoluează între buturi și jucătorul de FIFA al UTA-ei, Daniel Ionuț Constantinescu. Singurul gol al arădenilor a purtat semnătura lui George Pirtea. Mâine, trupa condusă de Ovidiu Dragoș are la rându-i partide decisive pentru calificarea în sferturi, de la ora 10, cu FC Reggio Brașov și de la ora 18 cu AEK Oradea.

Turneul final de la Râmnicu Vâlcea se încheie duminică seara.

0
0

Articolul Premiere și Luciano au pașit cu stângul la naționalele de minifotbal, de la Râmnicu Vâlcea apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*