Premierul Florin Cîţu: Orice voce împotriva campaniei de vaccinare subminează efortul nostru, al tuturor, de a reveni la normalitate

Premierul Florin Cîţu a reiterat ieri că vaccinarea anti-COVID este singura soluţie de a ieşi din pandemie şi a subliniat că „orice voce” împotriva campaniei de vaccinare „subminează efortul tuturor” de a reveni la normalitate, potrivit Agerpres.
„Vaccinarea este singura soluţie de a ieşi din această pandemie (…). Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare. Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de unde ar veni acea voce, subminează un efort al nostru, al tuturor, de a reveni la normalitate cât mai curând. Vreau să fie foarte clar: orice voce care subminează această campanie de vaccinare subminează efortul nostru de a reveni la normalitate cât mai curând”, a declarat Florin Cîţu la Palatul Victoria.
Şeful Executivului a avut o serie de întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri pe tema centrelor de vaccinare organizate în cadrul companiilor şi, de asemenea, cu reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale şi ai asociaţiilor de pacienţi pe tema campaniei de vaccinare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*