Premii numeroase! Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2, răsplătiți la competiții

Școala Gimnazială Nr. 2 din Lugoj se bucură în această perioadă de rezultate excelente obținute de elevii săi la diverse competiții.
La Concursul de geografie ”Importanța apei în viața noastră”, mai mulți elevi, coordonați de prof. Sergiu Boian, au obținut premii și mențiuni. La secțiunea Power Point, clasele V-VI, Fabian Ciocan a luat locul I, Andrei Cănciu – locul II, Bianca Vanesa Tătar – locul III, iar Cezar Crăciun, Antonia Goloșie și Luca Denis Marcu au obținut mențiuni; la aceeași secțiune, clasele VII-VIII, Flavia Maria Chimiec a luat locul I, Maria Thais Vegheș s-a clasat pe locul II, iar Simina Andrașescu a obținut locul III.

Tot sub coordonarea prof. Sergiu Boian, Dariana Sîrbu și Flavia Chimiec  au luat premiul III, respectiv premiul SGR la etapa județeană a Concursului ”Itinerarii virtuale pe Terra”, organizat de Inspectoratul Școlar Județean din Timiș, în colaborare cu Societatea de Geografie din România, filiala Timiș, adresat elevilor de gimnaziu. Au fost prezentate lucrări excepționale cu teme foarte variate.

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2 au dovedit că sunt grijulii și față de mediu. Pentru a participa la concursul județean organizat de RETIM – ”Reducere, Reciclare, Refolosire a deseurilor” din cadrul  campaniei de informare și conștientizare ”REmediu pentru Mediu. REduc, REfolosesc, REciclez deșeurile!”, școlarii din CP A, I A, I B,II B, IV A, IV C și V B au creat jucării din materiale reciclabile. Cele mai frumoase lucrări urmează a fi expuse la Consiliul Județean Timiș.

Nici sportul nu a fost uitat. Sub deviza campaniei organizată de Decathlon ”Aruncă isteț – Reciclează”, elevii, împreună cu domnul profesor de educație fizică și sport Cristian Gogu, s-au mobilizat, primind în schimbul bateriilor utilizate materiale didactice necesare orei de sport. Pentru a obține cât mai multe astfel de materiale didactice specifice orei de educație fizică, elevii sunt îndemnați să aducă în continuare la școală baterii cilindrice AA și AAA, campania desfășurându-se până în data de 31 decembrie 2021.

Articolul Premii numeroase! Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2, răsplătiți la competiții apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*