Prepeliță se bucură că jucătorii sub vârstă ai Argeșului au căpătat moral în meciul cu UTA: „Sper să o țină tot așa!”

Pentru a doua oară în acest sezon de Liga I, UTA a deschis scorul destul de repede pe arena „Nicolae Dobrin”, dar nu a reușit să câștige. Mai mult, în etapa cu numărul patru a play-outului, arădenii au pierdut rău (1-4) și cedează locul 2 din play-out tocmai în favoarea celor de la FC Argeș, care au acum 27 de puncte, față de cele 25 ale „roș-albilor”.

Prin urmare, „alb-violeții” sunt tot mai liniștiți, departe de zona cu probleme, unde se joacă retrogradarea directă sau locurile de baraj. „Am depășit cu bine cele două etape în care am făcut doar egal cu Iașiul și am pierdut cu Chindia. Nemeritat, spun eu, pentru că am controlat ambele meciuri. Apoi, am făcut o partidă bună la Astra, iar astăzi, cu UTA, am făcut următorul pas”, a spus Andrei Prepeliță la finalul disputei cu „Bătrâna Doamnă”.

Grecu a izbutit un adevărat euro-gol cu șutul în cros, în plasa laterală a porții lui Iacob, însă și ceilalți doi juniori utilizați în această seară, Drăghici și Dumitru, au avut execuții frumoase la reușitele de 2 și 3-1. Asta până ce Malele să nu închidă tabela cu o finalizare de vârf adevărat. „Într-adevăr, băieții au reușit execuții frumoase, Grecu, Drăghici și chiar Dumitru, care a judecat o fază de unu la unu cu portarul foarte bine. Ținând cont că vorbim despre jucătorii noștri Under, ne bucurăm pentru ei, pentru moralul lor și sper să o țină tot așa”,  a adăugat antrenorul principal al piteștenilor, care a surprins puțin cu tripla schimbare din minutul 71, în condițiile în care echipa sa avea un avantaj fragil: 2-1. „Am încercat să fiu constructiv, să avem mai multă putere, forțe proaspete, iar jucătorii care au intrat au evoluat foarte bine. Mă bucur de acest aspect, avem un lot bun și asta se vede”, a motivat Prepeliță.

Grecu: „Obiectivul nostru este unul dintre primele două locuri din play-out”

Robert Grecu (22 de ani) a fost omul meciului cu UTA, reușita sa din minutul 15 candidând la golul etapei. „A fost un meci  destul de greu, știam că UTA are o echipă bună, cu jucători de calitate, ne bucurăm că am reușit să luăm toate cele trei puncte astăzi. Am avut 2-1 până în minutul 80 și ceva, după care am mai înscris rapid alte două goluri. Un loc în primele două echipe din play-out a rămas obiectivul nostru, încercăm să ajungem în Europa. Cred că ne-am descurcat destul de bine în primul an în Liga I după atâta timp în care am lipsit…Chiar dacă nu e gata și mai aavem de jucat”, a spus mijlocașul de bandă al „alb-violeților”.

FC Argeș deschide etapa a 5-a a play-otului cu deplasarea de la Mediaș, din Vinerea Mare, de la ora 17,30.

0
0

Articolul Prepeliță se bucură că jucătorii sub vârstă ai Argeșului au căpătat moral în meciul cu UTA: „Sper să o țină tot așa!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*