Presa l-a suparat din nou pe Gheorghe Hagi: „Eu nu trebuie sa am dreptul la opinie. Nu voi mai vorbi despre situatia fotbalului romanesc”

Gheorghe Hagi a postat pe site-ul oficial al clubului Viitorul un comunicat de presa prin care anunta ca va renunta sa mai vorbeasca despre situatia fotbalului romanesc si se va ocupa doar de proiectele sale.

Dupa remiza cu Astra Giurgiu, tehnicianul Viitorului a vorbit in cadrul conferintei de presa despre problemele fotbalului romanesc (VEZI DETALII), iar titlurile aparute ulterior pe site-urile de specialitate l-au deranjat pe Gheorghe Hagi.

„La ultima conferinta de presa mi-am exprimat opinia personala legata de situatia fotbalului romanesc, in care am precizat ca fotbalul la nivel mondial se dezvolta, iar la noi in tara avem mai putine stadioane, echipe, jucatori, antrenori si mai putini suporteri. Aceasta situatie a fotbalului din Romania a fost reflectata si de catre dumneavoastra, in presa scrisa si tv. O parte a presei a transformat opinia mea personala legata de situatia foarte grea a fotbalului romanesc in titluri tendentioase precum “Hagi se revolta“, “ataca“. “arunca bomba“, lucru care ma face sa inteleg ca pentru unii nu trebuie sa am dreptul la opinie, sa vorbesc despre situatia fotbalului romanesc, cu toate ca particip si sunt printre primii care am investit in viitorul fotbalului din Romania in ultimii zece ani.

– Ca urmare a acestor lucruri, am luat decizia de a nu mai vorbi despre situatia fotbalului romanesc pe o perioada nedeterminata, concentrandu-ma foarte mult doar pe proiectele personale – Academia Hagi, FC Viitorul si meseria mea de Manager tehnic.

Gheorghe Hagi”, se arata pe site-ul oficial al clubului.

The post Presa l-a suparat din nou pe Gheorghe Hagi: „Eu nu trebuie sa am dreptul la opinie. Nu voi mai vorbi despre situatia fotbalului romanesc” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*