Președintele Academiei Mondiale de Științe și Tehnologii Biomedicale, carte despre virusul modificat genetic în laborator: ”Crearea unui vaccin, extrem de puțin probabilă”. În schimb asta e ”fake news”, și anume întreaga ”narațiune oficială”, o ”pLandemie” da capo al fine: 640 de doctori europeni organizați pentru a investiga supralicitarea crizei de către autorități

Curg la nesfârșit, altele și altele, dovezile absolut indubitabile din cele mai pertinente și credibile surse bazate strict pe fundamente științifice, medicale și de cercetare că ”narațiunea oficială” COVID-19 este în toate privințele o mincinoasă manipulare da capo al fine, deșănțată propagandă prin mass-media prostituată a unor politici tehnocratice de inginerii sociale menite a zdruncina, sabota și condiționa omenirea prin accentuarea îmbolnăvirii sale ca modalitate de implementare a controlului totalitar dictatorial asociat noii ordini mondiale, plănuită de oculta satanică în cele mai mici detalii pe pielea populațiilor pe care le posedă, actualmente inducându-le inițiatic și prin purtarea măștii în cultul demonic ce subjugă masele. Sportul este la rândul său captiv incertitudinii întreținute înadins prin alimentarea panicii sub false pretexte prefabricate, iar Sporttim, cotidianul care a punctat constant cu cea mai mare acuratețe în România din ianuarie încoace corolarul aspectelor realității obiective ecranate și asfixiate de mass-media, ia atitudine în numele vieții sportive, a adevărului, adăugând listei esențialelor aspecte cheie o nouă consemnare din aceeași gamă. Aspecte cât se poate de semnificative în sensul că mai nimic nu este ceea ce pare…   

Așadar, în numele sportului constrâns spre tușă dar în special al realității factuale obiective, noi și relevante consemnări unicat în presa din România, cu sublinierea esențială că asemenea dovezi elocvente sunt pur și simplu omise cu bună știință dar și rea voință de mass-media carpatină.

În primul rând, președintele World Academy of Biomedical Sciences and Technologies (WABT), în traducere Academia Mondială de Științe și Tehnologii Biomedicale – instituție fondată sub egida UNESCO în 1997, și anume profesorul Giuseppe Tritto, a concluzionat în urma investigației pe care a condus-o că COVID-19 a căpătat funcționalitatea transmiterii între specii ca urmare a ingineriei genetice derulate la Wuhan Institute of Virology, unicul laborator din China de nivelul 4. Aspect legat de ingineria genetică punctat încă din ianuarie 2020 în paginile Sporttim. Mai mult, reputatul expert în biotehnologie și nanotehnologie semnalează că ”narațiunea oficială” a ”plandemiei” este ”fake news”, nefiind nici pe departe primul om de știință care să demaște complotul cu concurs mediatic, de unde că tocmai ”marile” trusturi care șuieră ”fake news!” ca din gură de șarpe la adresa presei alternative sunt unele și aceleași cu cele care răspândesc falsa narațiune oficială. Și de ce oare?

Tritto a semnat cartea ”Cina COVID 19: La Chimera che ha cambiato il Mondo”, în traducere “China COVID 19: himera care a schimbat lumea”, 272 de pagini cu nume, date, locuri și fapte ce nu lasă loc de interpretări, carte publicată de o majoră editură peninsulară, Edizioni Cantagalli, explicând cum un coronavirus din arsenalul People’s Liberation Army a fost modificat genetic în laborator și făcând legătura între institutul din Wuhan și Franța respectiv SUA, care au asistat cu resurse financiare și științifice la derularea experimentului bioingineresc.

Iar profesorul italian nu este deloc optimist în ceea ce privește dezvoltarea unui vaccin: ”Dat fiind numeroasele mutații ale SARS-CoV-2, este extrem de puțin probabil ca un singur vaccin care blochează virusul să fie găsit. La ora actuală au fost identificate 11 tulpini diferite: linia genetică A2a care s-a dezvoltat în Europa și cea B1 care a prins rădăcini în America de Nord sunt mai contagioase decât cea 0, originară din Wuhan. Ca urmare, cred că cel mult un vaccin multivalent vaccine ar putea fi găsit pe 4-5 tulpini, capabil deci să acopere 70-75% din populația lumii”.

Mai multe detalii în acest sens, în consemnările https://www.naturalnews.com/2020-08-10-coronavirus-chinese-lab-no-vaccine-will-cure-scientist.html# și https://www.lifesitenews.com/blogs/renowned-european-scientist-covid-19-was-engineered-in-china-lab-effective-vaccine-unlikely

Însă, după cum pertinent și cu bună credință au subliniat medici din linia I din SUA reuniți luna trecută în halate albe în fața Capitoliului din Washington D.C. pentru a susține propriile conferințe de presă prin care să șunteze extraordinara cenzură din partea mass-media și a platformelor de socializare, dar și să liniștească populația în sensul în care tratamentul medicamentos anti-COVID-19 este disponibil, eficient, ieftin și cât se poate de sigur, însănătoșind pacienții în lunile în care a fost administrat în acest an, listă în frunte cu hidroxiclorochina, urmată de zitromax și zinc, toate și cu caracter profilactic, lumea nu trebuie să se panicheze sub imperiul fricii induse de știrile prăpăstioase lansate de orchestrația marilor trusturi și canale, știri pedalând pe linia așteptării vaccinului ca unic și mare salvator. Nici pe departe, ba chiar din contră…

Contrariați de campania de dezinformare purtată masiv pentru stârnirea panicii care ar ușura ulterior sarcina vaccinării obligatorii cu mutație genetică, respectivii medici din linia I în SUA au remarcat pe portalul pe care l-au creat că ”dacă americanii continuă să-i lase pe așa zișii experți și personalitățile media să ia decizii în numele lor, atunci marele experiment american al Republicii Constituționale cu reprezentare democratică va înceta”. 

Iar exemplul nord-americanilor a fost preluat luna aceasta tot ca formă de solidaritate de 640 de medici europeni, în general din Austria și Germania, reuniți pentru a discuta reacția disproporționată a autorităților în combaterea COVID-19 și în ce mod afectează această supralicitare societatea și viața socială, doctorii care au optat în favoarea implicării în buna cauză organizându-se în acest sens, pentru a investiga aspectele în speță.

Conducător al reuniunii, un reputat medic militar și fost ofițer de armată, a admis cu emoție în glas că demersul este făcut cu gândul la noile generații, ”e pentru copiii mei”, și în acest caz doctorii configurând propriul portal, disponibil la adresa https://acu2020.org/, cu mențiunea că are și o versiune în limba română.

Unul dintre medicii participanți la conferință a motivat acțiunea demarată prin a semnala că ”vrem să ne apărăm familiile și pe cetățeni. Iar povestea asta e chiar simplă. Dacă privești în spatele cortinei, vei vedea că e o scamatorie, e falsă – fake. Așa încât trebuie să ne întrebăm cine beneficiază de pe urma acestei stări de fapt și cine are puterea să creeze acest fals. Cât despre țintă, e vorba despre voi. Voi, cetățenii, voi și economia – este vorba despre economie, despre economie e vorba!”

Iar aici intervine întrebarea până la ce limite pot înghiți oamenii impunerile total nejustificate, în condițiile în care viețile le sunt zdruncinate din toate punctele de vedere, în numele ”siguranței colective” și a ”grijii pentru om”. Căci totul reprezintă de fapt o mașinațiune sub acoperire de inducere a controlului cât mai draconic al maselor, total și absolut nedemocratic pentru cei care-și cunosc libertățile, drepturile și obligațiile ca formă de responsabilitate socială, dar și de pauperizare incrementală a populației sub forma dependenței economice, o realitate la scară largă.

O societate vulnerabilă îmbolnăvirilor este mai ușor manevrabilă iar acolada evidențelor legate de efectele nefaste ale purtării obligatorii a măștii de către persoane sănătoase se mărește pe săptămână ce trece, The NY Post publicând recent remarci ale unor dentiști în sensul în care ”constatăm inflamarea gingiilor unor pacienți până atunci mereu sănătoși, apariția cariilor la pacienți care până atunci n-au avut deloc parte de așa ceva – cam 50% dintre ei fiind afectați, așa încât am decis să numim afecțiunea masca pe gură”, conform stomatologului Rob Ramondi, co-fondator la One Manhattan Dental. Asta ca un nou detaliu nefericit al consecințelor de pe urma impunerilor și restricțiilor creionate de autorități fără un fundament medical, științific și de cercetare, cu mențiunea relevantă că în țările în care abordările n-au fost sub imperiul fricii, supralicitate, nici efectele n-au fost negative, din contră, starea de sănătate a populației fiind bună.

Printre victime, în schimb, România, la pachet cu inacceptabile derapaje în spațiul public, de exemplu de genul celor exprimate de președintele Iohannis, ”e prost” cel care nu poartă mască, de Raed Arafat în mai multe rânduri, de prezentatori de știri de la canale bucureștene precum digi sau b1, permițându-și să dezinformeze abominabil prin a asocia efortul independent al portalurilor alternative de a demasca realitățile ascunse înadins de mass-media unei orchestrații bine concertate dinspre propaganda rusă, de CTP la adresa lui Cristi Puiu dar și în general la adresa celor care nu înghit gogoșile răsuflate ale ”narațiunii oficiale”, sau de Rareș Bogdan, care, în stilul celei mai atroce cenzuri bolșevice, dar în orice caz contra oricărui crez liberal, a pomenit despre necesitatea dosarelor penale pe seama celor care ar considera abordarea autorităților drept supradimensionată. De unde și până unde!?!

Medici adevărați de pe bătrânul continent se unesc pentru a atrage atenția tocmai în privința acestei disproporții ca modalitate de abordare a decidenților, doctorii îndemnând totodată la solidaritatea între oameni, iar politruci ai României în 2020 au tupeul de a se gândi la dosare penale pe adresa celor care nu gândesc conform normei stas impuse fără pic de fundament medical, științific și de cercetare pe gâtlejul maselor, spălare pe creier. O profundă pervertire a adevărului în minciună și viceversa.

Sportul n-ar trebui să înghită așa ceva, să se lase târât în actuala psihoză colectivă, o veritabilă transă paranoică indusă de autorități și mass-media, ci să gândească limpede cu capul său și să acționeze în consecință. A se supune docil, fără replică și conformist, fără a solicita argumente justificative în susținerea tezei menținerii stării de fapt de către autorități, poate echivala cu ruinarea sa în timp. Pe actuala linie, totul tinde a degenera ușor și sigur spre o situație limită…

Spicuim dintre consemnări precedente în Sporttim, punctând aspecte publicate unicat în presa românească pe tema scenariului de criză afectând și viața sportivă.

(I) 

Lume a sportului, deșteaptă-te și ridică-te ferm cu coloană vertebrală și pentru restul societății, pentru a ne face bine! Poți fi exemplul necesar prin a spune solidar ”Gata, de-ajuns!” Nou set de informații difuzate unicat în România: II. Inclusiv o hartă interactivă din surse publice verificate

(II)

O recapitulare pe scurt a primului set de informații difuzat ca o raritate în România luna trecută în Sporttim… 

”Creatorul testului avertiza că PCR este inadecvat pentru detectarea infecției virale. Inapt scopului în sine”… 

Precizia testelor ca grad sensitiv și de specificitate n-are un termen valid de comparație la un necesar standard ca unitate de măsură reper…

Cowan: ”Acest RT-PCR care este folosit e un test surogat, nu poate dovedi nimic, și chiar inventatorul său a spus explicit că nu poate fi folosit pentru a dovedi fie etiologia infecțioasă sau fie pentru a diagnostica o boală infecțioasă”…

Prevederi legale ineficiente și în contradicție cu dovezile științifice și medicale… 

Politici de inginerie socială, nu rezolvări de natură științifico-medicală… 

”Asta ar trebui condamnat, utilizate fiind pentru a dicta politici mondiale, în condițiile în care știința nu le confirmă!”…

Un test pozitiv nu echivalează neapărat cu ”a avea” COVID-19…

”Testarea oamenilor, pentru orice tulpină a Coronavirusului, nu specific pentru COVID-19…

”Net mai apăsătoare sunt alte afecțiuni medicale cu adevărat severe ale populației… 

Patologii europeni n-au găsit până la finele lui mai nici o evidență științifică a vreunui deces strict de la noul coronavirus pe bătrânul continent…

Testul purtării măștii, condiționare de acomodare premergătoare vaccinării și altor ”delicii”…

”Indicatori de progres pe septembrie 2020 conform The Global Preparedness Monitoring Boards 2019: <Națiunile Unite (inclusiv OMS) conduc cel puțin două exerciții de antrenare și simulare la cea mai largă scară, incluzând una ce acoperă eliberarea deliberată a unui patogen respirator letal>”…

Autoritățile italiene: 99% dintre cei decedați cu COVID-19 (nu ”de la”!) se confruntau cu boli preexistente…

”Masca poate fi foarte problematică fie și pentru o persoană sănătoasă”…

Nivelul tipic de oxigen este 20,5%, dar la purtarea măștii scade la 17-18%, sub limita minimă de 19,5% și așadar la un nivel iminent periculos asupra sănătății și vieții… 

”S-a dovedit că mai puține infecții au apărut în grupul care nu purta măști”… 

“Experții” sunt în eroare, a purta măști în public nu e eficient, a-i carantina pe sănătoși nu salvează vieți… 

Tocmai măștile pe care oamenii le poartă ca formă de prevenire pot cauza un evantai de boli, incluzând gripa sau chiar COVID-19. Conform definirii cazului ”probabil”, o persoană poate fi listată ca având COVID-19 dacă manifestă dureri de cap, tipic efect secundar al purtării măștii… 

Măști ”de protecție” sau pentru subminarea voită a sistemului imunitar?…

”Studiile au demonstrat că de fapt crește și cantitatea de bacterii pe care o preiei”…

Coordonator tehnic al acțiunii de răspuns la efectele pandemiei din cadrul OMS: ”Pare a fi rar ca o persoană asimptomatică să transmită unui alt individ”… 

”Această întreagă chestie ar trebui să intre în istorie drept una dintre cele mai mari farse ale inoculării fricii, distrugând economii, forțând vaccinarea obligatorie, suprimând orice alte voci. Noi trebuie să ne fortificăm sistemul imunitar, e ceva personal, guvernul n-ar trebui să se implice. Distanțarea socială e non-sens, ne-a făcut vrăjmași între vecini…” …

”Sistemul imunitar este construit pentru a fi expus la antigeni, viruși, bacterii. Ori când le iei, când te adăpostești, atunci și sistemul imunitar scade, iar dacă stai cu lunile, scade și mai mult. Haideți așadar să urmăm știința”… 

Hoover: ”Individul se blochează în a face față ideii unei conspirații într-atât de monstruoase încât nu poate crede că există”…

Kennedy: ”Pericolul n-a fost niciodată mai evident iar prezența sa n-a fost niciodată mai iminentă. Căci nouă ni se opune în jurul întregii lumi o monolitică și nemiloasă conspirație”… 

Masca, parte a ritualului de inducere inițiatică a omenirii în cultul satanic care o posedă… 

Ce va urma? E demult pe hârtie: ”Pentru a completa mecanismele existente în vederea unor viitoare și mult mai avansate stadii ale unei epidemii sub Reglementările de Sănătate Internaționale (IHR – din 2005)”… 

”Rata cazurilor de fatalitate va fi considerabil mai mică decât 1%. Asta sugerează că consecințele generale clinice ale COVID-19 ar putea fi în cele din urmă mai degrabă similare celor ale unei severe gripe sezoniere”… 

Odată injectată, această nanotehnologie este îndreptată spre a modifica ADN-ul recipientului, transformând persoana respectivă într-un organism modificat genetic… 

Evidențe nule în ceea ce privește aspectul că vaccinarea ar împiedica spitalizarea sau moartea… 

Omul va deveni un automaton, nu va dezvolta o conștiință… 

Vaccinuri în lucru, din linii celulare de fetuși avortați… 

”Fie și după disiparea pandemiei, s-a menținut și chiar s-a intensificat această mai autoritară supraveghere a cetățenilor, mai autoritar control al activității acestora”…

Copil: ”Tată, dar ce-ați făcut atunci când au început să ne ia rând pe rând drepturile și libertățile?” Răspuns: ”I-am înfierat cât am putut pe toți cei care dezvăluiau conspirațiile, zicându-le că-s simple teorii”… 

Iar mai nimic din ceea ce ar fi inconvenabil narațiunii ”oficiale” nu este măcar menționat!

The post Președintele Academiei Mondiale de Științe și Tehnologii Biomedicale, carte despre virusul modificat genetic în laborator: ”Crearea unui vaccin, extrem de puțin probabilă”. În schimb asta e ”fake news”, și anume întreaga ”narațiune oficială”, o ”pLandemie” da capo al fine: 640 de doctori europeni organizați pentru a investiga supralicitarea crizei de către autorități appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*