Președintele  Lucian Morar susține învățământul maramureșean. Noul inspector școlar adjunct face parte din formațiunea politică  PMP!

Președintele  Lucian Morar susține învățământul maramureșean. Noul inspector școlar adjunct face parte din formațiunea politică  PMP!

Valul de schimbări de la Inspectoratul Școlar Maramureș a adus și modificări la nivel înalt. Cei doi foști inspectori școlari adjuncți au ales să părăsească barca condusă de prof. Anca Hendea (PNL)  , în favoarea conducerii unor unități școlare din Baia Mare. Unul dintre posturile vacante  va fi ocupat  de către candidatul PMP la Primăria Târgu Lăpuș, prof. Mihai Burzo.

Toamna vine și cu alte schimbări , o parte dintre inspectori au fost trimiși la catedră iar o altă parte au rămas în continuare pe funcții.

Alegerile locale și alianțele  ulterioare dintre partidele locale vor duce , însă,  la alte schimbări  pentru conducerea învățământului din Maramureș. Luna octombrie va aduce o nouă organigrama, care acum  e  foarte colorată.

“PMP Maramureș tot mai puternic.Directorul Liceului Tehnologic din Târgu Lăpuș, Mihai Burzo, este de azi noul inspector școlar general adjunct în ISJ Maramureș. Am militat foarte mult ca Mihai să ocupe acest post. Nu pentru că este colegul nostru, sau candidatul PMP la Primăria Târgu Lăpuș și pe lista de consilieri județeni, ci pentru că este un om cu viziune, dedicat școlii și o persoana cu simț practic în ceea ce privește actul educațional.PMP demonstrează încă o dată, prin această numire, că are oameni competenți în activul de partid, pe care reușește să-i impună în posturile potrivite. Succes Mihai Burzo!” a menționat președintele PMP, primarul Lucian Morar.

Vezi lista inspectorilor școlari de la 1 septembrie 2020:

lista inspectori

 

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*