Președintele lui Real Madrid insultă două legende ale clubului!

Într-o conversație publicată de ziarul online El Confidencial, președintele Florentino Perez a numit două legende ale clubului, Raul Gonzales și Iker Casillas, drept fraude! Casillas a avut 725 de apariții pentru Real, între 1999 și 2015, și a fost ”una din marile fraude și al doilea este Raul”, a comentat președintele.

Raul a marcat 323 de goluri, în 741 de meciuri, dar nici asta nu l-a scutit de criticile lui Perez: ”Raul este o persoană rea, el crede că Realul este al lui și folosește tot ce este în club spre beneficiul lui. Este foarte negativ și distruge și Madridul și moralul jucătorilor, așa că oamenii spun că Madridul este rău, nu Realul”.
În privința lui Casillas, președintele s-a exprimat astfel: ”Am văzut portari mai buni ca el, nu este foarte strălucit. Ei bine, este chiar prost, ca un cățeluș de lapte, un copil. Nu este un portar pentru Real Madrid, nu a fost niciodată”.

Clipurile audio, pe care El Confidencial se bazează, datează din anul 2006, dar chiar și-așa sunt extrem de jenante pentru președinte – Raul este antrenorul echipei B a Realului, fiind și unul din favoriții de a-l înlocui pe Zinedine Zidane, la sfârșitul sezonului trecut. Iar Casillas lucrează acum pentru Fundația clubului madrilen, după ce s-a întors în decembrie 2020 (a avut un stagiu de cinci ani la Porto).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*