Presiune scăzută! Se efectuează lucrări de mentenanță la rețeaua de apă în Făget, Curtea și Tomești

Trei localități din județ se află pe lista Aquatim în vederea efectuării lucrărilor de mentenanță la rețeaua de apă. Este vorba despre Făget, pe străzile 1 Decembrie 1918, Gheorghe Doja, Calea Lugojului, Drumul Gladnei și Aleea Spitalului, precum și în Curtea și în Tomești-Colonia Fabricii, unde presiunea va fi scăzută în ziua de miercuri, 4 august, în intervalul 9 – 14.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul Presiune scăzută! Se efectuează lucrări de mentenanță la rețeaua de apă în Făget, Curtea și Tomești apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*