Pricepeți oare, orbilor și surzilor din Guvern, parlament, DSU, DSP, MTS, MAI, Cotroceni și tot balamucul ce constatare de bun simț are un om normal!? Benga: ”Legile din România sunt tare ciudate. Sper să nu-i prindă Crăciunul în izolare! Fac un apel să fim mai relaxați și la fotbal, căci nu putem să ne antrenăm, deși jucătorii sunt sănătoși” ASU Politehnica Timişoara – ACS Progresul Ezeriș 3-0 (1-0): FOTO

A mai revenit cât de cât zâmbetul, și totuși nu prea… S-a mai jucat un meci amical pe gazonul verde, parte plină a paharului, echivalentă unei victorii în sine, dar zâmbetul a fost ”mascat”, căci pare-se nu se poate altfel în balamucul iscat în România de isteria autorităților cu portavoce mânuită de prostituata de serviciu mass-media pentru întreținerea fricii unei populații manipulate de la A la Z prin tenebrele simulării unei situații de criză din manualele conspirative ale ocultei satanice mondiale ce posedă omenirea. ”Mascat” pentru că gazdelor le lipsesc din efectiv tineri plini de viață, chipeși și sănătoși, dar prinși în schema vânătorească a detectorilor de covrigi, ”mascat” pentru că rezervelor și presei li se periclitează sănătatea prin aplicarea de elemente sintetice peste zâmbetul necesar a fi scăldat în soarele ofertant de vitamina D, ”mascat” pentru că sportul continuă a fi traumatizat în numele unei farse de proporții. Despre care Sporttim a repetat din ianuarie cu subiect și predicat de la A la Z, esență a lucrurilor nesintetizată nicăieri în mass-media românească, iar cu fiecare zi care trece se dovedește cât adevăr și câtă dreptate au curs constant și pe șleau în aceste pagini. În consecință, la toate situațiile absurde cărora le este nefiresc supus fotbalul a lansat o constatare apel de bun simț și tânărul antrenor principal al alb-violeților Timișoarei, Octavian Benga, prin prisma ridicolului cu care este nevoit să se confrunte colectivul său. O concluzie pentru toți lacheii echer de prin birourile ”cu butoane” ale unei țări încălecate. Altfel, a fost ASU Politehnica Timişoara – ACS Progresul Ezeriș 3-0 (1-0), și să-i mai pupe în fund incompetenții și ignoranții decidenți pe oamenii frumoși din lumea arenelor. 

”Mascat” și pentru că n-a prea fost cu spectatori pe margine, altă îngrădire a ”legii”, și cine oare tot croiește de zeci de ani foarte strâmbele legi care mereu încorsetează anapoda societatea!?, fotbalul din ligi inferioare căutând chiar și în aceste condiții să-și recapete cât de cât cadența și zâmbetul. Scăldat în soare pentru unii astăzi de la ora 18 pe stadionul ”Ştiinţa”, unde, în anonimat, secund divizionara ASU Politehnica a jucat al doilea meci amical din perioada de pregătire, adversară fiind o echipă nou promovată în liga a III-a.

De la ASU Politehnica au lipsit Contra, Jurj, Pop, Vidrăsan, Vasile şi Andrei, un junior din generația 2003, pe când oaspeţii s-au prezentat cu numai trei rezerve, cea de-a patra asistând din tribună, în persoana lui Liviu Străin. Fotbal așadar ca pe front, cu efectiv știrbit, dar astea-s realitățile oricăror germeni ai unei dictaturi totalitare. Cu pecete ”medicală” după declarația dorință a unui foarte șters politruc cu halat ”de la centru” care își forțează pare-se intrarea în istoria ce ne reamintește de alde Mengele și compania.

Halo, orbilor și surzilor din jilțuri, ”coborâți” în teritoriu, la nivelul firului ierbii, să constatați cele cu care se confruntă oamenii normali și de bun simț dintr-o țară în care doar vor și ei să trăiască prin a respira nefiltrat poate ultimul ”element” netaxat!   

Ați fi văzut javrelor 90 de minute de sport, tranșate de alb-violeţi la un scor de neprezentare. Axente a deschis scorul în minutul 40, după ce a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, respinsă de portar tot în calea executantului, care a împins mingea în plasă, iar Coadă (min. 49) şi același Axente (min. 75) au triplat avantajul gazdelor din eșalonul superior.

ASU Politehnica Timișoara: Borbei – Sofran, Scutaru, Mera, S. Popovici – Coadă, Codrea – Munteanu, Ignea, Manea – Axente.

Antrenor: Octavian Benga.

Au mai jucat: Murariu – Radu, Mocanu, Lolea, Trip, Mircea și Bot.

Progresul Ezeriș: Birăescu – Ciurea, Cheda, Zamfir, Marius Musteța – Săndescu, Drăgoi – Chelu, Rusnac, Marian Musteța – Popa.

Antrenor: Adrian Enășescu.

Au mai jucat:Simion, Merian și Kawagoe.

Meciul a fost arbitrat de Adrian Rus.

Adrian Eneşescu, antrenor al nou-promovatei Progresul, a admis că ”a fost greu după 3 meciuri grele şi din păcate consider că oboseala şi-a spus cuvântul, venind după două jocuri de baraj oficiale şi unul amical cu CSM Reşiţa. Am avut două zile de vacanţă, ne-am bucurat de promovare şi  acum încercăm să prindem câteva zile libere. Iar apoi vom continua cu pregătirea… Deocamdată ne propunem să practicăm un joc frumos, căci şi astăzi am etalat un joc de liga a treia cred eu, sigur vom face faţă acolo. Nu se ştie dacă vom juca la Caransebeş, dar se poartă discuţii. Obiectivul nostru este clar rămânerea în liga a treia!”

Octavian Benga, din partea ASU Politehnica, a spus că ”am întâlnit astăzi un adversar bun din punctul meu de vedere, o să fie o echipă bună de Divizia C, cu mulţi jucători de calitate. Se vede că au un ritm bun, se vede că au jucat meciuri oficiale, o echipă care ne-a pus în dificultate în unele momente ale jocului. Noi suntem încă în urmă cu pregătirea fizică, se vede că nu am avut continuitate, rupturile din pregătirea din ultimul timp… Jucătorii nu sunt la un nivel ridicat faţă de alţii, de mâine sper să vină şi ceilalţi să ne antrenăm în grup, pentru că se apropie începerea campionatului. Astăzi am dovedit că mai avem mult de muncă. Per total sunt mulţumit de efortul jucătorilor, chiar dacă în unele momente nu au fost inspiraţi. Chiar o punem pe seama celor întâmplate în ultima vreme, dar cu siguranţă vor fi mai buni de la zi la zi, chiar într-o săptămână”.

Întrebat despre ”izolarea” celor trei jucători, Benga a pus punctul pe i, și excelent a făcut. Se aude oare ”pe sus”, dinspre sport!? ”Încă aşteptăm testele, am impresia că facem parte din vedeta lui Sisif, avem un bolovan și se rostogolește bolovanul… Când la parametri normali şi legile din România sunt foarte ciudate… Se judecă diferit de către DSP-uri, avem jucători care au stat de 21 de zile în carantină, au ieșit sănătoşi, unii au stat 14, alţii 21, iar de mâine chiar depăşesc 21 de zile. Sper să nu depăşească încât să-i prindă Crăciunul în izolare! Vom vedea, aşteptăm să ne înmulţim la antrenament, pentru că este dificil să lucrez cu un număr aşa de mic de jucători. Fac un apel că ar trebui să fim mai relaxaţi, căci în alte locuri mulţi merg la fabrică, la ștrand sunt mii de persoane – am văzut la ștrandul UMT, iar în piaţă lumea merge buluc, la baruri din piaţă stau oamenii călare… Iar noi la fotbal nu putem să ne antrenăm şi stăm săptămâni întregi în izolare! Repet, unii jucători sunt sănătoşi şi nu au nici o problemă…”

Fotografii efectuate cu mască, dar noi vom fi victorioși, ne-o spune și Muse în ”Uprising”. Mare rușine complotiștilor transnaționali din umbră și trădătorilor interni de la capătul sforilor conspirației pentru gândul malefic de a ucide spiritul uman. Să înghită ei la plural prefixul greșit ”teorii” și să-și păstreze botnițele, căci chiar sunt niște odioase specimene inumane.

The post Pricepeți oare, orbilor și surzilor din Guvern, parlament, DSU, DSP, MTS, MAI, Cotroceni și tot balamucul ce constatare de bun simț are un om normal!? Benga: ”Legile din România sunt tare ciudate. Sper să nu-i prindă Crăciunul în izolare! Fac un apel să fim mai relaxați și la fotbal, căci nu putem să ne antrenăm, deși jucătorii sunt sănătoși” ASU Politehnica Timişoara – ACS Progresul Ezeriș 3-0 (1-0): FOTO appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*