Prim-divizionarele timișene, eșecuri fără punct în deplasare

Debut al fazei pe grupe valorice la fileul elitei voleiului intern, prim-divizionarele feminine UVT Agroland Timișoara și CSM Lugoj smulgând fiecare câte un set pe terenul primelor două clasate la startul întrecerii din play-out al Diviziei A1 în întrecerea fetelor, fără însă a evita înfrângerea cu 3:1, pe când codașa grupei a II-a valorice în competiția masculină, CSU UV Timișoara, a pierdut fără a-și adjudeca un set în fief-ul câștigătoarei barajului de promovare de anul trecut, CS Dinamo.

Elevii și colegii lui Sorin Schiesz s-au aliniat primii la fileu sâmbătă la amiază, în capitală, pe terenul dinamoviștilor, cel mai bine clasați din faza play-out la startul întrecerii pe grupe valorice, pe poziția a șaptea, ce-i drept la 11 puncte handicap în urma ultimei clasate după retur cu drept de accedere în zona 1-6 din play-out.

Iar diferența valorică dintre ocupantele locurilor 7 și 12 s-a făcut din nou resimțită în favoarea gazdelor, CS Dinamo impunându-se la capătul a 65 de minute de joc efectiv cu 3:0, pe seturi 25:22, 25:12, 25:19. 

Alte două deplasări în calendarul imediat următor al ”universitarilor” bănățeni, în sâmbete succesive, pe 10 martie la Cluj și în 17 martie la Baia Mare, cu CS Știința Explorări, codașa urmând a juca din nou în sala UVT abia pe 21 ale lunii, cu nou-promovata CSȘ2 CNE UKRO Baia Mare. În celelalte jocuri din etapa I în play-out, vineri, Știința Explorări – CSȘ2 CNE UKRO 3:0, pe seturi la 14, 13 și 10 în duelul direct din Baia Mare, și Unirea Dej – U Cluj 3:1 în disputa din același județ.

CS Dinamo și Știința Explorări au în consecință câte 31 de puncte cu 9 etape înainte de încheierea fazei play-out, urmate de Unirea Dej cu 30 de puncte, CS ”U” Cluj cu 14 puncte, CSȘ2 CNE UKRO Baia Mare cu 7 puncte și ”universitarii” de pe Bega, cu 3.

La feminin, victorii cu 3:1 sâmbătă pentru primele două clasate în dauna vizitatoarelor din județul Timiș: CSM București – CSM Lugoj 3:1 pentru lider în meciul de la ora 14, pe seturi 25:12, 21:25, 25:15, 25:13, la capătul a 85 de minute de joc efectiv, respectiv CSM Volei-Alba Blaj – UVT Agroland 3:1 (25:20, 25:15, 25:27, 25:7) pentru campioane în partida de la ora 18. 

Rezultatele etapei I în play-off-ul feminin, ierarhia la zi, pe coloana datelor tehnice.  

The post Prim-divizionarele timișene, eșecuri fără punct în deplasare appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*