Prim-divizionarele Timișului, 0:3 în penultimul meci acasă în retur

CSM Lugoj a fost învinsă cu 0:3 în această seară în penultima apariție pe teren propriu din sezonul regular în Divizia A1 de volei feminin, cedând formației mai bine clasate CSM Târgoviște, așa cum și nou-promovata CS UV Timișoara pierdea după prânz tot în fața unei echipe de pe podium în întrecerea masculină.

Sâmbătă cu înfrângeri la zero acasă pentru prim-divizionarele Banatului la fileul campionatului ligii de elită, lugojencele continuând suita eșecurilor cu 0:3 prin a capota în puțin peste o oră de joc efectiv în fața celor de la CSM Târgoviște, pe seturi 12:25, 20:25, 10:25. Este a patra înfrângere succesivă la zero a celor de la CSM Lugoj în ultimele 11 zile, în deplasare la Istanbul și miercuri la Bacău, acasă și cu Dinamo, sâmbăta trecută. Urmează deplasarea la Galați, din penultima rundă a returului, într-un duel direct al vecinelor ierarhice pe locurile 5-6, dar abia în urma pauzei din weekend-ul viitor pentru voleibalistele de pe Timiș, ieșirea la Dunăre fiind urmată de primirea campioanei din Blaj.

Eșec într-o oră de joc efectiv pentru ”studenții” nou-promovați de la CS UV Timișoara, 0:3 pe teren propriu cu CS Dinamo, bucureșteni în această săptămână într-un periplu sud-vestic, după înfrângerea cu 3:0 de la Craiova. Cei din capitală, la distanță pe podium în urma liderului campion din Galați, s-au redresat pe Bega prin a se impune cu 18:25, 14:25, 19:25 în etapa a XVI-a din sezonul regular, antepenultima a returului.  

Rezultatele zilei în Divizia A1, la feminin și masculin, pe coloana dreaptă, laolaltă cu programul viitor și clasamentele actualizate.

The post Prim-divizionarele Timișului, 0:3 în penultimul meci acasă în retur appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*