Prima ediție a „Memorialului Ionuț Popa” aduce în iarba arenei „Banatul” 16 formații de copii

Pe 25 iunie se face un an de când fotbalul arădean s-a despărțit de cel mai bun antrenor al său din ultimele decenii. Ionuț Popa a plecat dintre noi la vârsta de 67 de ani, după o luptă cruntă cu o boală gravă, care l-a și îndepărtat de la cârma UTA-ei în la începutul lui 2019.  În special familia îl plânge și astăzi pe „Mister” și s-a implicat în organizarea primului turneu de fotbal în memoria carismaticului tehnician.

Acesta va avea loc la acest sfârșit de săptămână, sâmbătă și duminică, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, iar principalul organizator este noul club de fotbal, Dinamic Arad. Adrian Lapte a avut inițiativa înființării unei noi grupări fotbalistice rezervată creșterii copiilor și juniorilor anul trecut, în acest moment având aproximativ 60 de jucători legitimati, pe care îi pregătește chiar la baza sportivă construită de regretatul antrenor în cartierul Subcetate.

Așadar, prima ediție a „Memorialului Ionuț Popa” se va disputa pe 19 și 20 iunie la două categorii de vârstă, combatantele fiind următoarele:

Categoria de vârstă 2009-2010

Grupa 1: Universitatea Craiova, CSC Ghiroda, ACB Ineu, AFC Dinamic

Grupa 2:  Bihorul Oradea, Ripensia Timișoara, Viitorul Arad, CSS Gloria Arad.

Categoria de vârstă 2011-2012

Grupa 1: Universitatea Craiova, UTA, Academia Brosovsszky, AFC Dinamic

Grupa 2:  Bihorul Oradea, Ripensia Timișoara, ACB Ineu, CSC Ghiroda

Terenul „Banatul” va fi împărțit în două pentru meciurile copiilor, fiecare club urmând să aibă și un stand la marginea gazonului. Sâmbătă, începând cu ora 9, se vor disputa partidele din grupe, iar duminică se joacă partidele de clasament, pentru primele trofee puse în joc în memoria lui Ionuț Popa.

0
0

Articolul Prima ediție a „Memorialului Ionuț Popa” aduce în iarba arenei „Banatul” 16 formații de copii apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*