Prima victorie s-a conturat la ultima fază: CS Universitatea Arad – Bucovina Suceava 21-19

„Stundenții” arădeni nu au scăpat ultima șansă de a câștiga un meci în prima parte a stagiunii 2017-2018 a Diviziei Naționale la rugby.  Cu eșecuri pe linie în primele cinci runde, din care s-au ales cu un singur punct bonus defensiv, CS Universitatea a trecut prin mari emoții și în fața vecinei din subsolul clasamentului, dar – în cele din urmă – au sărbătorit victoria.

Știind de la bun început că va fi o luptă pe muchie de cuțit, teamul gazdă și-a pus mari speranțe în forma transformerului George Szucs, iar acesta a fost la înălțimea situației. Fundașul „verzilor” a trimis de trei ori balonul printre buturile adverse din lovituri de pedeapsă (ultima dintre ele chiar pe final, la ultima fază) și a transormat eseul lui Grindei din primele minute de joc. Cealaltă încercare a arădenilor a purtat semnătura unui al jucător de linia întâi, Florin Marinca, tabela oprindu-se la 21-19.

Grindei, Marinca, Roșian – L. Cristea, A. Farcaș – Postolachi, Ciocan, Maxim – D. Stoica, Pușcașu – Petrovay, Nastiuc, C. Farcaș, Dat – Szucs a fost primul „15” al CS Universitatea ieri, pe arena din Sânnicolau Mic, pe parcurs mai intrând pe teren: Tuca, Miu, Popescu, Craiu, Csornai, Erdei, Perici.

A fost ultima partidă din acest an a rugbiștilor arădeni acasă, turul încheindu-se pentru ei săptămâna viitoare, la Constanța, acolo unde „Tomitanii” pornesc clar cu prima șansă.

0
0

Articolul Prima victorie s-a conturat la ultima fază: CS Universitatea Arad – Bucovina Suceava 21-19 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*