Primăria Boldeşti-Scăeni va încheia un contract pentru gestionarea câinilor fără stăpân din oraş, pentru o perioadă de cinci ani

V. S.

Primăria Boldești-Scăeni intenționează să atribuie contractul de achiziție publică ”Delegarea gestiunii Serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân al orașului Boldești-Scăeni, prin concesiune”, contract care ar urma să fie valabil pentru o perioadă de cinci ani.
Câinii care circulă liber, fără însoțitor, din preajma școlilor, grădinițelor, locurilor de joacă pentru copii, a parcurilor și a piețelor publice ar fi primii vizați. În al doilea rând, vor fi capturați câinii care circulă liber, fără însoțitor, în alte locuri publice și, în ultimul rând, câinii de la marginea localității.
Prestarea serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân pe raza orașului Boldești-Scăeni presupune următoarele activități: identificarea câinilor fără stăpân, evaluarea și estimarea populației canine fără stăpân; întocmirea planului de acțiune cu privire la activitatea de prindere a câinilor fără stăpân; capturarea câinilor fără stăpân; identificarea lor prin crotaliere sau microcipare, înregistrare la locul capturării şi la intrarea în adăpost; transportul câinilor fără stăpân la adăpost; consultaţie (verificarea stării de sănătate, separarea pe sexe, vârstă, talie, în vederea repartizării pe boxe în momentul cazării și staționării în adăpost); cazarea câinilor fără stăpân în adăpost. Ulterior, după aceste etape, câinii vor fi îngrijiți în adăposturi, însă cei bolnavi cronic,
incurabili sau cei ce nu sunt revendicați sau adoptați ar urma să fie eutanasiați, în condițiile și în termenele stabilite de lege. Valoarea totală estimată a contractului se ridică la 320.000 de lei fără TVA.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*