Primăria dă vina pe „oficialii” UTA-ei și, indirect, pe suporteri pentru infiltrațiile de la demisolul arenei Francisc Neuman: ”Sfaturile constructorului  au fost ignorate”

Primăria Aradului dă vina pe suporteri și, mai ales, pe „oficialii” clubului pentru infiltrația de apă de la nivelul tribunei I spre vestiarele echipei și mai ales camera anti-doping, al cărui tavan pare fi cel mai afectat de umezeală. Vă reamintim că, ieri, câteva zeci de suporteri s-au oferit voluntar să șteargă scaunele și, la un moment, dat au turnat o cantitate mai mare de apă pentru a le fi mai ușor să curețe zona. Fiindcă rosturile folosite nu sunt antihidraulice, apa s-a scurs la demi-sol până când cei de la clubul UTA și-au dat seama de problemă și i-au oprit pe fani din a mai arunca apă peste scaune și tribune. Până la urmă, chiar dacă au fost și ploi torențiale în ultimele luni la Arad, acoperișul a funcționat și nu a lăsat ca apa pluvială să ajungă pe rosturi și mai apoi la nivelul demisolului, ci a fost direcționată spre colțurile stadionului și de acolo în canalizare.

Iată și comunicatul Primăriei cu privire la mini-incidentul de ieri, însoțit de promisiunea că pe viitor se va apela la firme de curățenie profesionale. Am vrea să o vedem și pe asta.

”Ca urmare a imaginilor și informațiilor promovate în mediul online în legătură cu deficiențele apărute la nivelul unuia dintre vestiarele Stadionului Municipal ”Francisc Neuman”, Primăria Arad face următoarele precizări:

Infiltrațiile la care se face referire sunt o consecință a folosirii unei cantități nejustificat de mari de apă pentru curățarea scaunelor din tribuna I. Cu toate că s-a atras atenția oficialilor clubului că scaunele trebuie să fie șterse doar cu lavete umede,  sfaturile constructorului  au fost ignorate. Apa s-a scurs pe lângă șuruburile cu ajutorul cărora sunt fixate scaunele, iar rezultatul este cel care a fost mediatizat intens în utimele ore.  Până acum nu au fost înregistrate probleme de acest gen, cu toate că Aradul nu a fost ocolit în ultimele luni de precipitații semnificative cantitativ. 

Pe viitor, se va apela la firme de curățenie profesionale care știu ce au de făcut astfel încât să evite apariția unor probleme de acest gen”.

Primul meci de pe noua arenă „Francisc Neuman”, UTA – FC Voluntari, se joacă în această seară, de la ora 21.

0
1

Articolul Primăria dă vina pe „oficialii” UTA-ei și, indirect, pe suporteri pentru infiltrațiile de la demisolul arenei Francisc Neuman: ”Sfaturile constructorului  au fost ignorate” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*