Primăria își bate joc de UTA și FCC Baschet Arad, cele două proiecte de hotărâre privind finanțarea celor două cluburi au fost retrase de pe ordinea de zi!

Alarma sporește în rândul celor două cluburi reprezentative ale Aradului, UTA și FCC Baschet Arad, care rămân pe mai departe fără finanțare din partea Primăriei. Proiectele de hotărâre 30 și 31 de pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a CLM, legate de finanțarea „roș-albilor” și „galben-albastrelor”, au fost retrase.

Călin Bibarț, noul primar al Aradului nici măcar nu a fost la ședință, fiindcă și-a luat taman acum concediu, ca să explice de ce cele două proiecte puse pe ordinea de zi săptămâna trecută acum nu mai sunt valabile sau nu mai au temei legal. Ceva ne spune că autoritățile au fost bulversate de răspunsul primit de sportarad.ro de la Consiliul Concurenței în urmă cu două zile și de abia de acum înainte caută alte soluții pentru finanțarea celor două entități sportive.

Vom reveni cu alte detalii și declarații a părților implicate.

0
0

Articolul Primăria își bate joc de UTA și FCC Baschet Arad, cele două proiecte de hotărâre privind finanțarea celor două cluburi au fost retrase de pe ordinea de zi! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*