Primăria Lugoj a primit serverele pentru Ghișeul Unic! Mai trebuie amenajate birourile

Primăria Lugoj a mai făcut un pas spre realizarea mult promisului ghișeu unic, în cadrul palatului administrativ.

Implementarea pro­iec­tului, cu finanțare europea­nă, ar trebui să simplifice și să ușu­reze depunerea unor acte și solicitări din partea cetățenilor adresate compartimentelor și serviciilor din Primărie.
De puțin timp au fost livrate echipamentele și serverele destinate pre­luării și prelucrării cererilor și date­lor.

“În cadrul proiectului finanțat din fonduri europene, care are ca obiec­tiv principal realizarea unui ghișeu unic, în cadrul Primăriei, pentru a facilita rezolvarea unor cereri și solicitări pentru nevoile cetățenilor, în prezent se lucrează la implementarea aplicațiilor și portalului. S-au primit serverele și echipamentele necesare și este în curs de elaborare strategia Smart – City, pe baza că­reia se pot accesa fonduri în faza ur­mătoare. Suntem printre puți­nele orașe care avem această stra­te­gie și avem aprobată și strategia de dezvoltare pentru 2021-2027 De ase­menea este în curs de finalizare lici­tația pentru implementarea arhi­vării electronice a 100 m liniari de documente”, a comunicat Primăria Lugoj.

Conform termenelor din contract, în august 2021 ghișeul unic ar trebui să funcționeze, dacă până atunci se reușește amenajarea spațiului unde va funcționa noul birou.

Valoarea proiectului este de 3. 984.000 de lei.

Articolul Primăria Lugoj a primit serverele pentru Ghișeul Unic! Mai trebuie amenajate birourile apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*