Primăria Lugoj deschide ghișeul pentru plata taxelor și impozitelor pe anul curent

Primăria Municipiului Lugoj informează cetățenii că impozitele şi taxele aferente anului 2021 se pot plăti începând de luni, 11 ianuarie 2021. La fel ca în anii precedenți, plata se poate face atât la casierie cât și on-line la adresa: www.ghiseul.ro
Impozitele pe clădiri, terenuri, mijloace de transport se plătesc anual  în două rate egale. Pentru anul 2021 primul termen de plată este 31 martie, iar al doilea termen este 30 septembrie, inclusiv.

Pentru plata anticipată a impozitelor pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport datorate pe întregul an de către contribuabili, până la 31 martie 2021, se acordă o bonificaţie de 10%.

Lugojenii care aleg să își plătească taxele și impozitele direct la casierie sunt rugați să respecte regulile de prevenire a infectării cu virusul Covid-19 și să păstreze o distanță de siguranță de 1,5 m față de celelalte persoane. De asemenea purtarea măștii este obligatorie.

Programul casieriei este în zilele de luni, marți, joi și vineri în intervalul 8.30 – 16.30. În zilele de miercuri casieria funcționează între orele 8.30 – 18.30.

Articolul Primăria Lugoj deschide ghișeul pentru plata taxelor și impozitelor pe anul curent apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*