Primăria Lugoj nu a semnat încă recepția celor două blocuri ANL

Agonia repartizării celor mai noi blocuri ANL ridicate la Lugoj pe Aleea Țesători anul trecut va continua pe termen nedefinit și în noul an.
Problemele constatate la partea de finisaje și lipsa racordurilor la energie electrică și la rețeaua de gaze au blocat recepția construcțiilor de către administrația locală lugojeană.

Din această cauză nu a mai fost avansat un nou termen când spațiile locative vor putea fi repartizate celor care așteaptă de prea mulți ani o casă.

“Noi nu am semnat recepția pentru că nu avem gaz și curent pentru centralele de apă caldă menajeră și încălzire. În ultima perioadă au început să fie remediate problemele constatate la interior, pe partea de montaje și finisări. De asemenea, au fost finalizate parcările, aleile de acces la scările de bloc și racordurile la apă și canalizare, lucrări ce au fost în sarcina Primăriei. În această fază nu putem să mai promitem nici un termen pentru repartiții. Așteptăm să se execute racordurile necesare la gaz și electricitate. Sperăm să se finalizeze până în primăvară, prin lunile martie-aprilie”, a precizat Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

Cele două blocuri cuprind un inventar de 60 de apartamente cu două camere, pentru care au fost înscrise pe listele de așteptare sute de persoane, multe renunțând între timp la solicitări sau în alte cazuri a fost depășită vârsta maximă acceptată.

Articolul Primăria Lugoj nu a semnat încă recepția celor două blocuri ANL apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*