Primăria Lugoj promite înlocuirea băncilor distruse din zonele de promenadă și parcuri

Administrația locală a anunțat că va demara achiziționarea de mobilier urban, în special bănci, pentru înlocuirea inventarului distrus de pe malurile Timișului și din parcuri.
Acțiunea vizează rezolvarea sesizărilor din partea cetățenilor, care au semnalat un număr însemnat de bănci rupte sau deteriorate în zonele de promenadă, relaxare sau recreere.

“Suntem în curs de a da o comandă pentru bănci noi, care vor fi amplasate în parcuri și pe falezele celor două maluri ale Timișului. În ultima perioadă s-au deteriorat destul de multe bănci, ne-a fost semnalată această situație de mai mulți cetățeni. În cursul următoarelor săptămâni sperăm să rezolvăm această problemă. Avem și banii necesari în buget. Va fi achi­ziționat un număr important de bănci, care sperăm să acopere necesarul din oraș”, a precizat Bogdan Blidariu, viceprimarul Lugojului.

Primăria a mai transmis că are în vedere reabilitarea generală a parcurilor lugojene, cu fonduri europene, în anii următori.

Articolul Primăria Lugoj promite înlocuirea băncilor distruse din zonele de promenadă și parcuri apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*