Primăria Lugoj vrea autobuze din afara țării, pentru serviciul de transport public

Administrația lugojeană va demara, de luna viitoare, autorizarea noului serviciu de transport public local.
După votarea bugetului (anunțată pentru luna mai), vor începe procedurile pentru obținerea avizelor necesare, precum și pentru procesul de achiziție a mijloacelor de transport, care vor circula în următorii ani pe drumurile din municipiu.

Se are în vedere achiziționarea atât a unor autobuze second-hand, din străinătate, dar și a câtorva microbuze noi, de la mărci importante, care vor constitui baza flotei municipale.

Cele nouă autobuze electrice promise de guvern rămân în continuare, încă, un vis îndepărtat.

În funcție de necesități traseele vor
fi extinse spre cartiere și zonele
industriale.

“După votarea bugetului se va lucra la deschiderea unei licitații internaționale pentru achiziționarea a zece autobuze cu o capacitate de 50 de locuri. De asemenea, în cadrul constituirii flotei, vor fi cumpărate și patru microbuze noi de 16 locuri. Pentru început, transportul public va deservi șase trasee”, a comunicat Primăria Lugoj.

Ce a mai rămas funcțional din flota gestionată, până acum, de Meridian 22, un microbuz și două autobuze, sunt proprite de Apele Române.

Articolul Primăria Lugoj vrea autobuze din afara țării, pentru serviciul de transport public apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*