Primăria Municipiului Lugoj introduce reguli noi pentru cei care efectuează intervenții în carosabil

Administrația lugojeană a anunțat că va introduce un regulament care are ca scop o eficientizare a reparațiilor la partea carosabilă, în urma intervențiilor pentru realizarea anumitor branșamente sau racorduri la utilități.
Lucrările de reasfaltare le va face Primăria, dar solicitanții vor fi obligați să le plă­tească.

În prezent, susțin re­pre­zentanții autorităților locale, sunt necesare prea multe somații și trece prea mult timp până când dru­murile pe care s-au realizat intervenții, sunt aduse la starea ini­țială.

“Starea drumurilor este foar­te proastă. După ce fosta ad­mi­nistrație a cheltuit 25 milioane de euro în 12 ani pe asfalt, starea drumurilor este în continuare foarte proastă. În prezent, persoanele care intervin în carosabil, spre e­xemplu pentru a realiza un bran­șa­ment, au obligația să refacă zona pe care s-a intervenit. De multe ori aceste reparații sunt de proastă calitate. Urmărim aceste lucrări și îi somăm să le refacă. Pe de altă parte, este în curs de elaborare un nou regulament prin care se va stabili că aceste reparații se vor face de către municipalitate, pe costul solicitanților”, a declarat Claudiu Buciu, într-un interviu acordat în media locală.

Deocamdată, nu s-a anunțat de când ar putea intra în vigoare noul regulament și ce se întâmplă în cazul intervențiilor lucrătorilor de la Meridian, pentru remedierea avariilor la rețelele de apă-canal.

Articolul Primăria Municipiului Lugoj introduce reguli noi pentru cei care efectuează intervenții în carosabil apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*