PRIMARUL de CAVNIC, Vladimir Petrut  ACUZA PRESA din MARAMURES ca e MINCINOASA! PRIMARASUL NU VEDE ZAPADA din FATA OCHILOR (VIDEO)

UPDATE:Vă informăm că în judeţul Maramureş, din cauza ninsorii, pe DJ 184 Cavnic – Budeşti unii copaci au căzut pe partea carosabilă şi că există riscul să mai cadă. La această oră circulaţia este deviată, poliţiştii Serviciului Rutier se află în zonă pentru a-i direcţiona pe şoferi pe DN18, pentru a verifica dacă autovehiculele sunt echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă şi pentru fluidizarea traficului rutier. Până în acest moment nu au fost înregistrate evenimente rutiere în zonă, însă toate autovehiculele care nu au fost echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă, au fost întoarse din drum.

Le reamintim şoferilor că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei. De asemenea, îi sfătuim pe şoferi  să se informeze cu privire la condiţiile meteo înainte de a porni la drum şi foarte important, să respecte indicaţiile poliţiştilor.

Primarul Cavnicului sustine pe o inregistrare video publicata pe pagina de socializare ca jurnalistii MINT. Asa ca s-a pus sa filmeze drumul judetean 186, cel care traverseaza orasul Cavnic conform vasiledale.ro.

“Noi am deszapezi dar nu stim unde sa intervenim pentru ca nu gasim zapada!” Este incredibil ca un edil de oras sa nu stie ce se intampla in zona pe care o pastoreste. “Facem aceasta plimbare cu toti pentru a vedea unde e zapada. Sa distribuiti aceasta postare pentru a putea fi vazuta de cat mai multi oameni” a continuat edilul Vladimir Petrut conform vasiledale.ro..

Ce a gasit primarul pe traseu: ploaie la baza muntelui, zapada in zona de munte si trafic de cosmar.

“Da intr-adevar deja in partea de sus a orasului exista  ai multi copaci imburdati pe drumul judetean. Deja soseaua este acoperita cu zapada. Aici se impune a se intra cu utilaj. Drumul apartine de Consiliul Judetean. Este obligatia lor de a interveni” a continuat primarul. Asta dupa ce la inceputul materialului video s-a “laudat” ca vrea sa intervina in ajutorul celor de la Consiliul Judetean. “Drumul are anumite probleme. La iesire din Cavnic necesita utilajelor sa intervina. Facem un apel la CJ Maramures sa trimita un utilaj pentru a curata strada. Drumul nu este practicabil in zona aceasta. Dupa ce o sa finalizam aceasta editie in direct o sa anuntam toate autoritatile competente” a continuat edilul.

Pai domnule primar, noi am spus acest lucru in urma cu doua ore!!!! Asa ca evitati in a face afirmatii pe care apoi le regretati.

“AM INDICA CA DRUMUL SA FIE INCHIS INTRE CAVNIC SI BUDESTI!!!! – spune Petrut, dupa ce la inceputul transmisiunii a facut aluzii cum ca am fi mintit in articolul nostru!!!conform vasiledale.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*