Primarul din Cavnic îşi caută consilier personal. Maramureş Jurnal îi propune primarului Vladimir Petruţ să-l consilieze gratuit, făcând astfel o importantă economie la bugetul oraşului

Primarul din Cavnic îşi caută consilier personal. Maramureş Jurnal îi propune primarului Vladimir Petruţ să-l consilieze gratuit, făcând astfel o importantă economie la bugetul oraşului.

Primarul din Cavnic îşi caută consilier personal. A făcut public anunţul pe pagina de Facebook a instituţiei şi acum probabil că aşteaptă ofertele.

„Dragi prieteni,
Doresc să lansez un anunț privind încadrarea unui consilier personal, în cadrul aparatului de specialitate al primarului.
Toți cei care doresc să participe la selecția organizată în acest sens, au posibilitatea să-și depună CV-ul la secretariatul primăriei Cavnic sau online la adresa de mail cavnic@ymail.com , până la data de 23.03.2018 ora 13:00 “, a scris Petruţ.

Jobul este unul ofertant, mai ales că remuneraţia lunară se învârte undeva în jurul a 3.000 de lei, iar comentariile nu au întârziat să apară.

“Va fi de gen feminin,cu balcoane…sunt convins.Sunteti invidiosi pe Dragnea?”, a scris Sas Dacian.

Lasând gluma la o parte, iniţiativa de a-şi lua consilier personal nu este o premieră pentru Petruţ, iar legea îi permite acest “moft”. De altfel, primarul a mai avut consilieri care l-au făcut “celebru” prin “Gupul ECavnic”.

JurnalMM îi propune primarului Vladimir Petruţ să-l consilieze gratuit dacă are nevoie, făcând astfel o importantă economie la bugetul oraşului, nu de alta dar se plânge că nu are bani în puşculiţa oraşului şi se laudă că ne promovează şi datorită lui ne facem noi trafic şi vizualizări. Deci?

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*