Primarul orașului Baia Sprie,  Alin Sebastian Birda :  vom distribui produse de igiena categoriilor de cetățeni aflați în situații dificile care au nevoie de ajutor în aceasta perioadă!

Primarul orașului Baia Sprie,  Alin Sebastian Birda :  vom distribui produse de igiena categoriilor de cetățeni aflați în situații dificile care au nevoie de ajutor în aceasta perioadă!

Primăria Orașului Baia Sprie, prin Direcția de Asistență Socială Baia Sprie are în vedere categoriile de cetățeni aflați în situații dificile care au nevoie de ajutor în aceasta perioadă. Primăria va distribui produse de igiena pentru următoarele categorii de persoane:
– persoanele cu vârsta de peste 65 ani
– persoanele care au doar venitul minim garantat
– persoanele sau însoțitorii persoanelor cu dizabilități
– alte categorii de persoane aflate în dificultate.
Persoanele vârstnice fără aparținători vor fi ajutați de serviciul asistenta sociala și voluntari de la Crucea Roșie Maramureș la aprovizionare.
În momentul de față se distribuie produse de igienă pentru persoanele înscrise în grupul țintă din Microraion vest, proiect pentru combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare.

Primarul Alin Sebastian Birda : “Considerăm, în lumina efectelor pandemiei de COVID – 19, că e nevoie să intervenim în comunitățile cu risc crescut care au nevoie directă de un minim de ajutor igienic. Astfel, întreaga comunitate va fi protejată indirect prin ținerea sub control a potențialelor probleme care pot apărea acolo.
Persoanele peste 65 de ani au fost identificate, listele au fost întocmite, produsele necesare și aprovizionarea acestora se va face cu ajutorul personalului serviciului social, a Crucii Roșii și a voluntarilor locali cărora le mulțumim pentru implicare.

Vă dorim sănătate!
Urmați în continuare recomandările de DISTANȚARE SOCIALĂ!
Vă vor proteja pe dumneavoastră și pe cei dragi vouă, dar mai ales, comunitatea noastră!”

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*