Primarul Sebastian Alin Bîrda primit cu multă căldură de localnicii din Satu Nou de Sus!

Sebastian Alin Bârda a intrat în lupta pentru Primăria Baia Sprie. Iubit de băisprieni a dovedit însă , că e primarul tuturor.

În Satu Nou de Sus a avut parte de o primire călduroasă iar susținerea localnicilor a fost transmisă în mod direct , cu multă căldură

Vălean Ioan : “Aproape ca nici nu mai trebuie acele broșuri, cu cine să alegi ,sau ce  partid, e foarte  important omul,  persoana care ocupă acea funcție .Mulți primari au fost in Baia Sprie și a trecut timpul pe lângă ei , nu au făcut nimic ,pe când acest om Alin care este în prezent primar, a pus mana și a făcut treaba, asta e important până la urmă, nu neaparat că e un partid anume, ci că acel om să iși facă treaba el și cu echipa lui.Felicitări tuturor ,vei ieși cu siguranta tot primar și să vă puteți continua toate proiectele ce le aveți țn plan, numai bine !”

Primarul Alin Sebastian Bîrda, copleșit de emoții a menționat  : “Colegii mei din PNL Baia Sprie, alături de mine în vizită la Satu Nou de Sus.

Oameni frumoși, harnici și zâmbitori.

Alături de ei provocarea alegerilor și a competiției în care m-am angajat pentru funcția de primar al orașului Baia Sprie, este o asumare pe care o accept în dialogul cu voi, băisprienii.”

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*