Primarul Timiș Ion Sorin: Proiectul  “Pârtia olimpică de schi și Telegondola de la Borșa” a intrat în linie dreaptă. Banii pentru finalizarea investiției au ajuns la investitor!

Primarul Timiș Ion Sorin: Proiectul  “Pârtia olimpică de schi și Telegondola de la Borșa” a intrat în linie dreaptă. Banii pentru finalizarea investiției au ajuns la investitor!

Primarul Timiș Ion Sorin a demonstrat de-a lungul mandatului eficiența cu care a condus orașul Borșa. Infrastructura locală , podețele consolidate și reconstruite, drumurile locale, investițiile din școli și sănătate sunt doar câteva din dovezile care spun totul despre managementul primarului Timiș Ion Sorin.

Înainte de alegerile locale primarul a ales ca munca să fie tot pe primul loc , a bătut la uși iar solicitările sale nu au rămas fără ecou. Astfel, proiectul mai vechi “Pârtia olimpică de schi și Telegondola de la Borșa” se va finaliza cu succes. Banii necesari  au intrat în conturile primăriei, respectiv s-au făcut plățile către investitor. Putem menționa că pentru Timiș Ion Sorin, orașul Borșa,  reprezintă cu adevărat ACASĂ.

“Continuăm, PE DRUMUL CEL BUN, cu investițiile care vor dezvolta orașul Borșa prin crearea de noi locuri de muncă și atragerea turiștilor. Un proiect vechi pe care mi-am propus să-l finalizez trece azi într-o nouă fază.

Miercuri, 12 august 2020, s-a plătit PRIMUL MILION DE EURO antreprenorului general de la Pârtia olimpică de schi și Telegondolă. Banii au fost virați în contul Primăriei Borșa de către MInisterul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri în baza contractului de finanțare semnat în anul 2019, în cadrul Programului pentru dezvoltarea investițiilor în turism – Masterplanul investițiilor în turism – și a criteriilor de eligibilitate a proiectelor de investiții în turism.” a menționat primarul, Timiș Ion Sorin

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*