Primăvară sportivă! Antrenoarea Mihaela Adam reia clasele în format fizic

La aproape 47 de ani, dar cu un fizic de invidiat, Mihaela Adam pare imună la trecerea timpului, dovedindu-ne cât de important este rolul sportului în viața oricui.
Mereu activă, cu zâmbetul pe buze și cunoscută drept antrenoarea care nu obosește niciodată, lugojeanca a fost prima care a decis să își mute activitatea în mediul online, obligată de circumstanțele create de pandemie.

Conștientă că un stil de viață sănătos nu poate fi pus pe pauză, Mihaela Adam și-a motivat astfel în continuare clientele să facă sport, chiar dacă au stat acasă.

Vestea bună este că, după aproape un an de interacțiune exclusiv online, cu clase de sport desfășurate în spațiul virtual, începând cu 1 martie Mihaela Adam este gata să revină în sala de sport, cu aceeași energie caracteristică.

Lugojenii care doresc să facă un prim pas spre o viață mai sănătoasă, dar și cei pentru care sportul este deja o constantă, sunt așteptați să participe la cele mai diverse clase din oraș, utilizând accesorii dintre cele mai variate.

Antrenoarea pune la dispoziția clienților clase de kangoo jumps, fit boxing, trambulină, T-bow, freestyler, total training, xbt și spinning, iar pentru cei care preferă un program de antrenament individualizat, Mihaela Adam este și antrenor personal la sala Fitness Gym Pele.

Rezultatele clientelor sale sunt cunoscute în oraș, iar cei care o cunosc știu că antrenoarea își ia de fiecare dată munca în serios, este exigentă, dar și veselă și motivantă.

”Îmi place să spun că imposibilul poate fi împărțit oricând în posibilități”, spune Mihaela Adam.

Lugojeanca este de părere că oricine ar trebui să spună ”nu!” sedentarismului și să îmbrățișeze un stil de viață sănătos.

Articolul Primăvară sportivă! Antrenoarea Mihaela Adam reia clasele în format fizic apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*