Prime (de obiectiv) doar în caz de play-off la UTA: „Acest club nu-și poate propune doar salvarea de la retrogradare”

Prezent în calitate de spectator la meciul dintre Academica Clinceni și UTA, Bogdan Apostu a atacat câteva subiecte din „bucătăria internă” a grupării arădene. Impresarul hunedorean e implicat activ în proiect prin aducerea jucătorilor de care Laszlo Balint are nevoie.

Nu mai departe de transferurile din această iarnă, respectiv lituanianul Vorobjovas, rusul Shlyakov, brazilianul Roger jr și Liviu Antal au adus un plus evident în jocul „roș-albilor”, care au ajuns la 10 puncte cucerite din 18 posibile de la începutul returului. Chiar cei patru au pus din plin umărul la succesul de ieri (3-0), contra ilfovenilor lui Ilie Poenaru. „Personal, mă bucur foarte mult pentru băieți, pentru că 95% din jucătorii UTA-ei sunt reprezentați de mine, plus Gyuszi Balint. Rezultatul vorbește despre de la sine despre acest meci, dar mă bucur și că echipa se exprimă din ce în ce mai bine. Dincolo de rezultate, exprimarea echipei e consistentă meci de meci și cred că UTA a pierdut nemeritat ambele partide din acest retur, cu FC Argeș și Dinamo. Au fost și niște probleme de arbitraj, dar asta este o altă discuție”, a spus Apostu la finalul meciului dintre Academica și UTA.

Jucătorii „Bătrânei Doamne” au prime importante în caz de victorie la fiecare meci, dar bonusul de obiectiv se ia doar pentru o clasare în Top 6. „Poate pare ciudat pentru momentul din vară, când UTA venea din Liga 2-a, însă niciunul dintre jucători nu are vreo primă pentru evitarea retrogradării. Știind ce înseamnă UTA, acest club nu-și poate propune doar salvarea de la retrogradare, așa că toți fotbaliștii au prime doar pentru accederea în play-off. Să dea Dumnezeu să fie acolo și e clar că-și vor merita banii. Dacă UTA se va califica printre primele șase echipe ale campionatului poate fi considerată o performanță chiar istorică pentru o echipă nou promovată”, mai consideră Bogdan Apostu.

Ca și antrenorul Laszlo Balint, impresarul a confirmat faptul că transferul lui Vitor Bruno la UTA nu a căzut definitiv. Vorbim despre fundașul stânga portughez de 31 de ani, care în stagiunea 2015-2016 a evoluat pentru CFR Cluj.

 

0
0

Articolul Prime (de obiectiv) doar în caz de play-off la UTA: „Acest club nu-și poate propune doar salvarea de la retrogradare” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*