Primele certitudini în programul UTA-ei din play-out: Chindia și Poli Iași vin la Arad, „roș-albii” se deplasează la Pitești, Giurgiu și Voluntari! Debutul: cu Viitorul sau Mediaș, acasă!

După meciurrile de astăzi, Poli Iași – Hermannstadt și Viitorul – Gaz Metan Mediaș vom avea configurația finală a clasamentului Ligii I. Vorbim, bineînțeles, de sezonul regular după care urmează fazele play-off și play-out. În această ultimă fază a competiției evoluează și „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc, care la această oră cunoaște în ce ordine și pe ce terenuri va da piept cu mahoritatea competitoarelor din play-out.

Practic, mai sunt dubii doar în jurul locurilor 11, 13, 14 și 15, pentru că, în rest, arădenii își știu exact programul din play-out, conform tabelei făcut la începutul stagiunii de Liga Profesionistă de Fotbal. Suntem în măsură să vă oferim succesiunea partidelor, înainte de afla exact verdictul de la finalul celor două partide de azi:

Etapa 1: UTA – Viitorul/Gaz Metan

Etapa 2: Dinamo/Hermannstadt – UTA

Etapa 3: UTA – Dinamo/Hermannstadt

Etapa 4: FC Argeș – UTA

Etapa 5: UTA – Chindia

Etapa 6: Astra – UTA

Etapa 7: UTA – Iași

Etapa 8: UTA – Viitorul/Mediaș

Etapa 9: Voluntari – UTA

Cu mențiunea că echipele de pe locurile 7-11 susțin 5 meciuri acasă și 4 în deplasare și celelalte invers, vă prezentăm programul conceput de LPF la începutul stagiunii:

0
0

Articolul Primele certitudini în programul UTA-ei din play-out: Chindia și Poli Iași vin la Arad, „roș-albii” se deplasează la Pitești, Giurgiu și Voluntari! Debutul: cu Viitorul sau Mediaș, acasă! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*