Primele decizii dupa DEZASTRUL de la CM de gimnastica de la Montreal: „Antrenorii vor fi cei vizati!”

Dupa ce doar Marian Dragulescu a reusit sa se califice intr-o finala a Campionatului Mondial de gimnastica de la Montreal, noua conducere a Federatiei Romane de Gimnastica este gata sa faca schimbari majore la nivelul conducerii lotului masculin. Principalul viziat este Ioan Suciu, 39 de ani, antrenorul lotului masculin.

Trebuie sa schimbam ceva la nivelul conducerii lotului. Daca o tinem tot asa riscam sa nu avem calificata echipa nici la viitoarele Jocuri Olimpice de la Tokyo. Ne gandim sa aducem un alt tehnician. Poate pe cineva care a lucrat in strainatate. Nu ne-am decis exact. Dar e clar ca asa nu se mai poate continua. Din pacate nici valori nu mai avem.

Nici dinspre centrul de la Bistrita nu mai vine aproape nimic. E momentul unei resetari. Va spun ca nici la feminin nu stam foarte bine. Dupa acest Mondial de la Montreal se vor lua decizii importante in privinta antrenorilor” , a precizat pentru site-ul telekomsport.ro, un oficial al FR de Gimnastica.

Suciu si-a incheiat cariera de gimnast in 2005, fiind cvadruplu campion european si multiplu medaliat in alte competitii internationale, iar la Jocurile Olimpice a contribuit la obtinerea primei medalii de catre echipa masculina a Romaniei – bronz la JO din 2004.

The post Primele decizii dupa DEZASTRUL de la CM de gimnastica de la Montreal: „Antrenorii vor fi cei vizati!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*