Primele două autocare sunt (aproape) pline pentru deplasarea fanilor UTA-ei la Sfântu Gheorghe, înscrierile continuă!

Deși  nu a depășit Rapidul în clasamentul Ligii 1 și a căzut pe locul 5 la finalul etapei cu numărul 8, UTA și-a făcut fericiți suporterii vineri seara. „Roș-albii” au luptat până în ultima secundă pentru a întoarce un meci ce părea compromis după sfertul de oră de black-out din prima repriză și au reușit prin golurile lui Hora și Antal.

Echipa arădeană rămâne neînvinsă acasă și în campionat de patru runde, iar duminică o așteaptă un nou examen de foc. Joacă pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, formație ce a început modest sezonul, dar care dă semne de revenire, remiza de pe terenul Craiovei lui Reghecampf stând mărturie. Fanii simt că elevii lui Laszlo Balint au nevoie de susținerea lor, cu atât mai mult cu cât și publicul din Secuime are darul să-și împingă favoriții de la spate.

În acest sens, suporterii arădeni au dat startul înscrierii pentru deplasarea de duminică, de la Sfântu Gheorghe și, din informațiile noastre, primele două autocare sunt aproape pline. Așadar, primii 90 de fani și-au anunțat plecarea spre județul Covasna, dar – probabil – numărul lor se va dubla până în weekend. Evident, există și varianta deplasării (de 470 de kilometri) cu mașinile personale, dar de această dată „ultrașii” au apelat și la autocare.

În acest weekend organizăm deplasarea suporterilor utiști la Sfântu Gheorghe, cu ocazia meciului dintre Sepsi și UTA. Cei care doresc să participe sunt rugați să lase un mesaj privat cu numele pe pagina noastră de Facebook (n.n. Ultras Arad) și să menționeze câte locuri doresc să rezerve (urmând ca mai apoi să primească detaliile necesare). Confruntarea dintre Sepsi și Bătrâna Doamnă va avea loc duminică de la ora 16.00. Drumul îl vom parcurge cu autocarul. Pentru noi doar UTA contează!”, este anunţul făcut de cei de la Ultras Arad, pe facebook.

E a doua deplasare în care utiștii vor beneficia de suportul fanilor, după cea de la Mediaș în care au fost susținuți de 250 de arădeni.

1
0

Articolul Primele două autocare sunt (aproape) pline pentru deplasarea fanilor UTA-ei la Sfântu Gheorghe, înscrierile continuă! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*