Primul curs de PREPARATOR SPORTIV organizat de Academia Națională de Fotbal a ajuns la final

Prima promoție a cursului de Preparator Sportiv organizat de ANF a absolvit săptămâna aceasta.

Cursul s-a desfășurat în perioada 15 iunie – 3 august și a cuprins o parte teoretică, organizată online, și una practică. La startul acestuia s-au înscris 19 cursanți. Dintre aceștia, 14 s-au prezentat și la examenul final.

Preparatorul sportiv este specialistul care se ocupă de pregătirea fizică a sportivilor, această pregătire fiind considerată unul dintre cei mai importanți factori ai antrenamentului sportiv, suport al exprimării tehnicii specifice, în scopul obținerii de performanțe sportive.

Cursul de Preparator Sportiv este autorizat și organizat de Academia Națională de Fotbal și se adresează antrenorilor calificați, posesori ai unui carnet de antrenor și/sau profesorilor de Educație fizică și Sport, sportivi sau foști sportivi în fotbal ori alte sporturi, care doresc să se specializeze și să înceapă o carieră ca preparatori sportivi în fotbal.

Înscrierile pentru ediția următoare, care va începe la final de septembrie, sunt deschise pe site-ul ANF. Cei care doresc să participe se pot înscrie aici.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*