Primul marcator al ieșenilor la Arad dă cărțile pe față: „Ultimul salariu a fost în ianuarie…Poate putem produce miracolul, o să vorbesc cu băieţii să scriem o carte”

Poli Iași a jucat decimată de accidentări și măcinată de probleme interne la Arad și cu toate astea s-a impus cu 2-1 împotriva unei echipe UTA ce avea șansa să bifeze salvarea matematică cu două runde înainte de final. Acum moldovenii încă speră să se salveze de la retrogradare ajungând pe loc de baraj, iar arădenii au nevoie de trei puncte cu Gazul pentru a nu se mai uita în curtea echipelor de sub ea.

Argentinianul Pablo Passaglia, cel care a deschis scorul în meciul cu UTA, a dezvăluit cât de teribilă este situația la echipa antrenată de Nicolo Napoli și, așadar, adâncește regretul în rândul „roș-albilor” pentru șansa pierdută duminică, pe propriul teren. „Poate suntem idioţi că am venit să jucăm aici, pentru că nu putem avea o siguranţă. De exemplu, ultimul salariu primit a fost în ianuarie. Suntem singuri la echipă, mergem mereu cu autobuzul, dar sunt mulţi oameni la echipă care muncesc, cum e Marius Onofraş, Ghiţă, care iubesc cu adevărat echipa. Acum nu avem preşedinte, nu avem pe nimeni care să vină în vestiar să ne încurajeze. E o situaţie foarte dificilă, nu există respect pentru jucători în prima ligă, într-o ţară atât de mare ca România, într-un oraş atât de mare ca Iaşi. Nu e corect să ai jucători în prima Ligă, profesionişti, de exemplu, am plecat din ţara mea pentru a veni aici pentru un vis, vrem să fim fotbalişti profesionişti şi apoi te antrenezi pe un teren de amatori. Mergem la meciuri cu 14-15 jucători, poate următorul meci o să-l jucăm doar cu zece jucători. O să luptăm până la sfârşit. Poate putem produce miracolul, o să vorbesc cu băieţii să scriem o carte, pentru că, de exemplu, am pierdut un meci din cauza nocturnei. Am schimbat de nenumărate ori antrenorul şi multe alte lucruri pe oamenii nu le ştiu”, a declarat mijlocașul ieșenilor după meci, redat de digisport.ro

Passaglia a înscris pentru 0-1 în minutul 27 al confruntării de la Arad executând cu efect o lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapta ce a trecut de toată apărarea gazdelor și l-a învins pe Iacob la colțul lung. Popadiuc a mai punct din penalty pentru vizitatori 4 minute mai târziu, pentru ca reușita utistului Hora, din minutul 65, să conteze doar la capitolul statistică.

FOTO: Claudia Carp

0
0

Articolul Primul marcator al ieșenilor la Arad dă cărțile pe față: „Ultimul salariu a fost în ianuarie…Poate putem produce miracolul, o să vorbesc cu băieţii să scriem o carte” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*