Primul meci, prima victorie! Chindia a câștigat amicalul cu Brăila de la Buftea, 1-0. Cherchez a marcat singurul gol al jocului

Târgoviștenii trag tare în aceste zile la bazele Federației de la Mogoșoaia și Buftea, pentru returul de campionat care le-ar putea aduce promovarea în Liga I visată de suporteri de două decenii. 23 de jucători se antrenează în condiții bune, atât pe teren cât și la sala de forță. Față de Licu, Ludușan și Jurj, sosiți la Târgoviște din 10 ianuarie, singura noutate din lotul lărgit al roș-albaștrilor este Manea, un puști de 17 ani adus de la Buzău. Honciu și Ispas nu au făcut deplasarea în acest cantonament. Chindia a susținut sâmbătă la prânz primul joc de pregătire din 2018, cu colega de eșalon Dacia Unirea Brăila, câștigat cu 1-0 prin reușita lui Cherchez. Târgoviștenii vor rămâne la Mogoșoaia până la sfârșitul săptămânii viitoare.

GALERIE FOTO

The post Primul meci, prima victorie! Chindia a câștigat amicalul cu Brăila de la Buftea, 1-0. Cherchez a marcat singurul gol al jocului appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*