Primul semn că eşti infectat cu coronavirus. Avertisment teribil de la medici

Cercetătorii au ajuns la o concluzie terifiantă: care este primul semn că ești infectat cu Covid-19.

Potrivit Sistemului Naţional de Sănătate din Marea Britanie, majoritatea simptomelor COVID -19 constau în tuse persistentă, temperatură şi respiraţie îngreunată.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cu toate astea, oamenii de ştiinţă din Statele Unite ale Americii susţin că persoanele care contactează virusul au dureri de burtă înainte de a dezvolta toate simptomele specifice gripei.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Un studiu publicat în Revista Americană de Gastroenterologie sugerează că oamenii manifestă disfuncţii digestive, cum ar fi diareea, atunci când se îmbolnăvesc de coronavirus.

Cercetătorii au analizat datele a 204 pacienţi cu COVID-19 din provincia Hubei şi au descoperit că 48,5% dintre aceştia au ajuns la spital din cauza unor probleme digestive, cum ar fi diaree, stări de vomă şi dureri abdominale.

„Potrivit studului, pacienţii cu probleme digestive au o evoluţie clinică mai proastă şi un risc mai ridicat de mortalitate decât cei care nu prezintă probleme digestive”, a spus Brennan M.R. Spiegel, redactor-şef al Revistei Americane de Gastroenterologie.

Sursa: realitatea.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*