Primul succes şi pentru Unirea Iclod. Nou-promovata a dat patru goluri în 25 de minute şi a câştigat cu Mintiu-Gherlii

Unirea Iclod a obţinut, la rândul ei, prima victorie în Liga a IV-a. După o înfrângere şi un rezultat de egalitate, băieţii lui Dorică Marchiş au spart gheaţa în runda a treia şi au câştigat, 4-1, cu Vulturul Mintiu-Gherlii.

Jocul de la Iclod a fost decis în repriza secundă, oaspeţii fiind, însă, cei care au marcat primii.

Golul lui Ovidiu Fărcaş, paradoxal, a părut mai mult că i-a încurcat decât i-a ajutat pe colegii săi, care nu au mai jucat la fel de exact ca până atunci şi au primit patru goluri în mai puţin de 30 de minute.

Porumb, Cotuţ şi Tinteşan, ultimul cu o dublă, au înscris pentru prima victorie a Iclodului în Liga a IV-a, formaţia din Mintiu-Gherlii pierzând din nou cu 1-4 pentru a doua oară consecutiv.

„Am întâlnit o echipă destul de bună, dar a fost o primă repriză urâtă, fără prea multe faze de poartă, în care doar ne-am tatonat. În a doua repriză am reuşit să-i deschidem şi să marcăm şi golurile. După ce am egalat, ei nu ne-au mai pus probleme. Am jucat bine azi, mai ales a doua repriză, dar nu e cea mai bună prestaţie de până acum. Chiar dacă e o comparaţie urâtă, să zic aşa, am jucat mai bine în prima etapă, când am pierdut 5-1”, ne-a declarat antrenorul Unirii, Dorică Marchiş.

„Cădem fizic, asta e problema la noi, apoi nu mai avem organizare în teren. Plus greşelile individuale care se repetă la alţi jucători. Degeaba deschizi scorul dacă apoi nu mai poţi să alergi, să mai ţii la mijloc de o minge-două. Sigur, pe fondul jocului, victoria Iclodului e meritată. La fel am pierdut şi acasă cu Mihai Viteazu, acum iar am fost egalaţi prin minutul 60 şi am luat patru goluri. Căutăm variante în apărare, căutăm în linia de mijloc. Sunt probleme pentru că jucătorii nou veniţi sunt fără pregătire, dar sigur echipa va arăta mai bine în viitor. Şi după uraganul ăsta din America toate staţiunile vor arăta mai bine, va fi frumos din nou. La noi, momentan, e uraganul”, ne-a spus şi antrenorul Mintiului, Lucian Roman.

Unirea Iclod

Au mai intrat: Cupşa, Hărănguş, Tinteşan, Prodan, Oltean. Antrenor: Dorică Marchiş

Vulturul Mintiu-Gherlii

Au mai intrat: Butuza, Rus S., Mureşan I., Mustaţă. Antrenor: Lucian Roman

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*