Prinşi în flagrant în timp ce tăiau arbori ilegal

Poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările faţă de doi bărbaţi din Groşii Ţibleşului, prinşi în flagrant în timp ce tăiau arbori nemarcaţi.

Ieri, 05 februarie, poliţiştii din Băiuţ, împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Strâmbu Băiuţ au organizat o acţiune pentru depistarea şi tragerea la răspundere a celor care comit infracţiuni silvice.

Astfel, în locul numit  ,, Vârful Minghet”, au fost prinşi în flagrant doi bărbaţi, de 19 şi 55 de ani, din Groşii Ţibleşului, care  tăiau arbori verzi şi nemarcaţi, de esenţă molid. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că cei doi au tăiat ilegal 24 de arbori, cu un volum de peste 15 mc. În urma extinderii activităţilor de documentare, poliţiştii au mai găsit în localitatea de domiciliu a celor doi alţi 6.91 mc lemn, care a fost tăiat din acelaşi loc. Întreaga cantitate de lemn a fost confiscată şi predată în custodie Ocolului Silvic Groşii Ţibleşului. În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori.

Foto: Arhiva

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*