Prioritatea lui Vorobjovas e UTA și nu naționala, Negoescu a cerut să plece pentru a juca mai mult: „E important să fie sănătos pentru că altfel…”

Spectatorii partidei dintre UTA și sârbii de la Kolubara Lazarevac au fost surprinși să-l vadă pe gazon, chiar dacă nu din primul minut, pe Modestas Vorobjovas. Mijlocașul lituanian fusese convocat la echipa națională, a și fost rezervă joi seara, în confruntarea cu Irlanda de Nord, iar azi era din nou în „alb-roșu”. „După primul meci pe care l-a jucat Lituania, Mode avut o discuție cu selecționerul. Împreună au stabilit cumva prioritățile, atât pentru echipa națională cât și pentru fotbalistul nostru și cumva s-a căzut de acord ca Mode să revină la club. Personal, mă bucur foarte mult că este aici, îl avem pe Idriz (n.a. Batha) suspendat și atunci și pentru el aceste minute au fost foarte importante în vederea meciului cu Rapid”, a spus Balint despre revenirea anticipată la bază a lituanianului din linia mediană utistă. Vorobjovas a și evoluat o repriză întreagă cu sârbii, luându-i locul la mijlocul terenului, lângă Passaglia, juniorului Isac, având șanse imense să fie cel care-l înlocuiește pe Batha în „11”-le cu Rapid.

Și, dacă Vorobjovas s-a întors la Arad și a jucat pentru UTA în această seară, un alt internațional al arădenilor a primit minute de la selecționerul său. Marko Vukcevic a intrat pe teren la Eindhoven, la scorul de 1-0, în Olanda – Muntenegru, scorul final fiind de 4-0 pentru „Portocala mecanică”. Golul doi al olandezilor, semnat de Memphis Depay, atacantul Barcelonei, a fost înscris din zona fundașului dreapta utist, care nu a închis unghiul de șut la timp.

În altă ordine de idei, Claudiu Negoescu pare ca și ieșit din planurile clubului pentru prima parte a sezonului, iar împrumutul la Ripensia sau chiar un transfer afară ar putea să se opereze luni, în ultima zi de mercato. „În cazul lui Negoescu mi s-a comunicat din partea conducerii că dorința fotbalistului și a impresarului său (n.a. Cătălin Sărmășan) este aceea de a juca mai mult. Bineînțeles că am analizat în primul rând interesul echipei și apoi și cel al jucătorului și trebuie să luăm cea mai bună decizie. Și el s-a întors ieri de la echipa națională Under 19 cu o problemă medicală, sperăm să nu fie nimic grav pentru că, dacă vrem să rămânem la această discuție, e important e ca el să fie sănătos. Rămâne să vedem. În rest, în acest moment nu există deschisă nici o discuție, nici în ceea ce privește plecările, nici în ceea ce privește venirile”, a mai punctat Balint.

În fine, tehnicianul arădenilor a recunoscut că e puțin probabil ca LPF-ul și televiziunile să mai mute data de disputare a meciului UTA – Rapid, de pe 10 septembrie, chiar dacă lituanianul Baravykas ar putea evolua împotriva Italiei pe 8 septembrie, în preliminariile „mondialelor” din Qatar.

0
0

Articolul Prioritatea lui Vorobjovas e UTA și nu naționala, Negoescu a cerut să plece pentru a juca mai mult: „E important să fie sănătos pentru că altfel…” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*