Prisăcare, asta e performanță: Marius Dobă, campion cu CSM Satu Mare în CEWL! Ce promite târgovișteanul de pe banca nordicelor: “Jucăm finala Ligii Naționale”

Cu doi târgovișteni pe banca tehnică, Marius Dobă și Octavian Boian, CSM Satu Mare a cucerit în această seară, la Brașov, trofeul CEWL, Liga Europei Centrale, după 69-60 (20-17, 21-11, 12-17, 16-15) cu BC Pharmaserv Marburg (Germania). Cele două formații fuseseră adversare și în grupa A a competiției, cu CSM Satu Mare învingătoare în ambele manșe,  84-71 pe teren propriu şi  71-54 în deplasare. “Noi participăm în orice competiție cu obiectivul de a câștiga trofeul. Ne bucurăm că a ieșit bine, am muncit cu toții pentru acest rezultat. De acum ne concentrăm doar pe campionat, unde sperăm cel puțin să jucăm finala. Am venit la Satu Mare cu gânduri mari, am găsit aici un colectiv extraordinar și sper din tot sufletul să facem ceva deosebit în primăvara asta”, a declarat exclusiv pentru DB-sport.ro antrenorul proaspătei câștigătoare din CEWL, Marius Dobă. În toamna lui 2016, izgonit de Prisăcaru Ciprian din biroul încărcat cu trofee câștigate de CSM Târgoviște în opt ani, Marius Dobă a ales să demisioneze din funcția deținută la club. Pentru aproape un an, Dobă a dispărut din peisajul sportiv, implicându-se apoi, din luna august a lui 2017, la CSM Satu Mare, formație care a ajuns în finala Cupei României după opt ani, a câștigat astăzi CEWL Cup și se anunță o candidată serioasă la titlul de campioană. În tot acest timp, Târgoviștea patronată de cuplul Prisăcaru – Tănase și finanțată de Primărie agonizează în liga a doua.

2.000 de euro lunar încasează antrenorul Cătălin Tănase la CSM Târgoviște, echipă care evoluează în liga a doua din România

Foto: Facebook CSM Satu Mare/ Florin Mureșan

The post Prisăcare, asta e performanță: Marius Dobă, campion cu CSM Satu Mare în CEWL! Ce promite târgovișteanul de pe banca nordicelor: “Jucăm finala Ligii Naționale” appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*