Prisăcaru, tot fără idei! Târgoviște, la mulți ani, cu o poză de acum doi ani!

În nesfârșita goană după imagine, selfie-uri și admiratoare, președintele CSM Târgoviște, Prisăcaru Ciprian, câștigător al unui concurs la care a candidat singur, în luna august a anului trecut, a mai dat o dată cu bâta în baltă, chiar de Ziua Națională a României. Deși s-a bătut cu pumnii în piept că atmosfera de la meciurile de acasă ale echipei de baschet este una fantastică – fie vorba între noi, declarații acordate site-urilor de casă, câtă vreme realitatea este cu totul alta – Prisăcaru a ilustrat obșinuita urare de La Mulți Ani de 1 decembrie cu o fotografie din luna octombrie a anului 2015, din Polivalentă, de la un joc CSM – Sepsi Sf. Gheorghe la care nici nu a participat. “Învătați-vă copiii să iubească România” a fost mesajul afișat pe 17.10.2015 de Commando Dracula, re-postat astăzi de Prisăcaru pe pagina oficială a clubului. În zi de sărbătoare, poate ar fi fost mai indicate print-screen-uri de la petrecerile cu manele date de șefii CSM în ultimul an sau cu donațiile în sticle de vin ale apropiaților staff-ului tehnic către cei 4-5 suporteri care mai vin la meciuri în tribuna a doua.

P.S. La conferința de presă care a precedat Centura Chindiei la box, Prisăcaru a lansat acuze incredibile, în direcția site-ului nostru, cu bătaie la fostul primar al orașului, Gabriel Boriga, despre care spune că ar fi în spatele materialelor găzduite de DB-sport.ro. Îi reamintim președintelui CSM Târgoviște că Boriga a fost unul dintre cei mai criticați oameni de sport, pe portalul nostru, atunci când rezultatele/activitatea secției unde a activat ca voluntar nu au fost în concordanță cu banii cheltuiți, cu toții din bugetul Primăriei.

P.S 2. Din 2008 până în vara acestui an, CSM Târgoviște nu a dispus de un buget faraonic pentru promovarea imaginii în presa locală. Lucrurile s-au schimbat de la 1 iulie, de când președintele Prisăcaru a decis să arunce cu bani în stânga și în dreapta unor jurnaliști puțin sau deloc implicați în fenomen.

La mulți ani, România!

The post Prisăcaru, tot fără idei! Târgoviște, la mulți ani, cu o poză de acum doi ani! appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*