Probleme de ultim moment pentru CFR Cluj: Deac, Hoban și Ben Youssef sunt infectați cu COVID și nu joacă cu UTA!

Antrenorul CFR-ului nu scapă de problemele de efectiv de care se tot plânge în ultimele luni. Burcă și Chipciu s-au vindecat de Covid-19 și pot juca în partida de astăzi cu UTA sau la meciul cu AS Roma, de joi.

În schimb, alte trei teste pozitive au ieșit la iveală, după ultima testare. Ciprian Deac, Hoban și noul venit, Ben Youssef, sunt fotbaliștii depistați cu Covid-19.

Aceștia au fost izolați, iar primii doi vor repeta testul marți, pentru partida cu AS Roma.

Vestea bună pentru Dan Petrescu este că are trei opțiuni pentru postul de fundaș central, la partida de astăzi și nu mai este nevoit să improvizeze. Burcă a revenit și ar putea fi titular în această seară, alături de Ciobotariu sau chiar croatul Ivica Zunic, noul transfer al CFR-ului primind cartea verde și fiind apt de joc încă de astăzi.

„Eu mă rog să am jucători la meciul cu Roma, în tur nu am avut. Mă rog să avem, am doar 14 jucători de câmp pe lista UEFA, în tur au fost 15. Nici nu vreau să mă gândesc la vreo accidentare sau vreun test COVID de marți, atunci nu cred că ne vom prezenta, nu vom avea jucători destui ca să ne prezentăm”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

CFR Cluj – UTA, din cadrul etapei a 11-a a Ligii 1, începe astăzi la ora 20. Apoi, neciul CFR Cluj – AS Roma se joacă joi, 26 noiembrie, ora 22.00, în etapa a 4-a din Europa League.

prosport.ro

0
0

Articolul Probleme de ultim moment pentru CFR Cluj: Deac, Hoban și Ben Youssef sunt infectați cu COVID și nu joacă cu UTA! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*