Probleme nerezovate! Lugojenii din cartierul Militari invita reprezentantii administratie locale la un dialog direct, fata in fata

Lugojenii din cartierul Militari au propus organizarea unei intalniri cu reprezentantii administratie locale, pentru a discuta despre problemele cartierului in care locuiesc.Peste 25 de locuitori din acest cartier au semnat o adresa pe care au transmis-o primarului Francisc Boldea si consilierilor locali, in care le solicita acestora sa fie prezenti sambata, 27 ianuarie la ora 10:00 in cartierul Militari, unde va avea loc un dialog direct, fata in fata.

Locuitorii cartierului Militari, situat in Lugoj, limitrof Unitatilor militare de pe strada Timisoarei, invita Consilierii locali, Primarul si Viceprimarul municipiului Lugoj, Directorul Salprest SA, Seful Serviciului Public Sere si Zone Verzi, precum si alte persoane interesate sa poarte discutii cu locuitorii cartierului Militari, in vederea identificarii problemelor cu care acestia se confrunta de mai bine de sapte ani, precum si pentru gasirea unor solutii in vederea rezolvarii acestora. Demonstrati ca sunteti aproape de cetateni si in afara campaniei electorale. Demonstrati ca va pasa!”, se arata in invitatia transmisa.

Intre problemele semnalate de cetatenii din acest cartier se numara cele 12 strazi, din care doar doua au fost asfaltate, restul fiind de pamant, faptul ca societatea Salprest nu le-a distribuit pubele de gunoi, iar utilajele nu le ridica deseurile menajere din fata caselor, fiind nevoiti sa parcurga aproximativ un kilometru pentru a arunca gunoil in containerul aflat la intrarea in cartier, situatia cererilor depuse la Primaria Lugoj prin care cetatenii si-au exprimat dorinta de a cumpara terenul concesionat, cereri care nu au primit raspuns de mai bine de trei ani de zile, situatia cainilor fara stapan care in prezent se ridica la peste 30 de exemplare, acesti fiind un pericol pentru locuitori, lipsa retelei de gaz si faptul ca spatiile versi nu au fost curatate niciodata, situatie in care in zona au crescut diverse balarii, inclusiv ambrozia, dar si faptul ca, desi sunt prevazute 12 strazi in cartier, toate loturile si casele au, conform nomenclatorului stradal, aceeasi adresa, str. Timisorii nr.126. Urmare a acestui fapt, corespondenta si coletele trimise nu ajung la destinatie.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*