PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE ÎN PERIOADA 05 – 06 septembrie 2020

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate!

 Sâmbătă, 05 septembrie 2020, de la ora 11.00, vă invităm la spectacolul pentru copii LOCOMOTIVIOARA LENEȘĂ, O poveste despre cum începem noi, micii oamenii, să cunoaştem lumea înconjuratoare, despre curiozităţile vieţii și despre jocuri, care se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare (str Crișan nr 8).

Durata: 60 minute (fără pauză) / Preț bilet: 7 lei

Sâmbătă, 05 septembrie 2020, de la ora 19.00, vă invităm la spectacolul de improvizație ”ImproJoker”, regia artistică Mihaela Sîrbu.

”ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă.  Prezența ta e un atu pentru spectacol!

Spectacolul se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare.

Durata: 75 minute (fără pauză) / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Duminică, 06 septembrie 2020, de la ora 19.00, ne reîntâlnim cu spectacolul 4 Pereți. Vă oferim un spectacol – concert cu artiștii noștri: Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Călin Ionce, Vasile Pop, Petru Damșa, Adrian Mureșan, Mircea Gligor, Andrei Han, Alex Macavei, Rodica Dunca, George Pop, Mădălina Pop și invitați speciali: Adam Jenei, Andrei Petruș, Francesca Hojda și violonista Teodora Stupar.

În timpul spectacolului, vom proiecta videoclipuri realizate în perioada distanțării față de dumneavostră în interpetarea lui Ciprian Mateian, Grup Folk Clasic și a lui Angel Ionce.

Spectacolul se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare.

Durata: 75 minute (fără pauză) / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Informații de interes

Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane :

  • la secția dramă, grup de max. 2 pers
  • la secția păpuși, grup de max. 3 pers (cu 1 singur însoțitor)

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Numărul maxim de spectatori acceptat este 50, vom avea distanțare de 2 m între scaune, din acest motiv trebuie să știm când faceți rezervarea câte persoane vin în grup, pentru o așezare cât mai rapidă a scaunelor.

Program casa de bilete:
Marți – Duminică 18.00 – 19.00

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Rugăm spectatorii să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune.

Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*