PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE ÎN PERIOADA 13 – 20 APRILIE 2018

Vineri, 13 aprilie, de la ora 19.00, este programat spectacolul ”BUTOIUL CU PULBERE”, de Dejan Dukovski, regia Marcel Țop, o poveste tragi-comică despre oamenii Maramureșului, cel mai nedomesticit ținut românesc, un loc unde țăranii au construit un cimitir vesel în care până și moartea are mormântul ei.  (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!)

 Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 10.00 și de la ora 11.30, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși, din

str Dacia nr 3, la spectacolul ”DEGEȚICA”, dramatizare de Alina Rece, după povestea lui H. C. Andersen. Spectacolul înfăţişează călătoria unei fetiţe minuscule, dar curajoase, într-o lume mare şi, cel mai adesea, plină de primejdii, până la un deznodământ fericit – regăsirea Mamei şi întemeierea propriei familii, o familie de fluturi minunați.

Duminică, 15 aprilie, de la ora 19.00, nu ratați o seară reconfortantă, vizionând spectacolul de revistă UN VIS CU MI-S REVISTA, pe texte de Mihai Maximilian, consultant de specialitate Papp Zoltan. Reprezentația seduce prin dialoguri surprinzătoare și ironii subtile, prin interpretările inspirate ale soliștilor vocali și prin valențele coregrafice ale corpului de balet, de la dansul contemporan la french cancan.

Marți, 17 aprilie, de la ora 19.00, se va juca spectacolul EDMOND, de David Mamet, în regia lui Andrei Dinu. Pentru regia acestui spectacol, Andrei Dinu a fost nominalizat în cadrul Galei Premiilor UNITER, la secțiunea ”Debut”. În spectacol veți putea urmări povestea de viață a unui om hotărât să o ia de la capăt atunci când oboseala, rutina și visele spulberate îl copleșesc. (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani !!! )

Miercuri, 18 aprilie, de la ora 19.00, vă dăm întâlnire la spectactacolul MÂNĂ MOARTĂ de Patrick Marber, regia Victor Olăhuț, în care iubitorii de teatru vor descoperi șase bărbați care aleg să-și trăiască viața în lumea primejdioasă și nesigură a jocurilor de noroc.

Joi, 19 aprilie, de la ora 19.00, este programat spectacolul ZORBA’S DIONYSOS după N. Kazantzakis, regia Marcel Țop. Un spectacol care reconciliază Orientul cu Occidentul, surprinzând peripețiile unui erou colectiv, călăuzit de mare, un șaman – la fel ca Don Juan-ul lui Carlos Castaneda. Grecia, Turcia, Serbia și România  își dezvăluie parfumul lor specific, în care ancestralul se amestecă organic cu modernismul.

Vineri, 20 aprilie, de la ora 19.00, la sala studio, sunteți invitați la spectacolul PRAH de Spiró György, regia Cătălin Mardale, să “gustați” o comedie amară. Protagoniștii piesei, după o viață plină de lipsuri, câștigă marele premiu la loterie, numai că perspective îmbogătirii peste noapte îi aruncă pe cei doi soți într-un haos comunicațional și existențial, punându-se în lumină lupta personajelor cu temerile și angoasele lor.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Email: rezervari@teatrulbm.ro

Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*