Proiect de peste cinci milioane de euro la Stadionul „Stiinta” din Timisoara, fieful echipei ASU Poli

Universitatea Politehnica din Timisoara vrea sa investeasca peste cinci milioane de euro in modernizarea Bazei Sportive numarul 1 a institutiei, cunoscuta si sub numele de Stadionul „Stiinta”, unde ACS Poli (Liga 2) isi desfasoara meciurile in fata propriilor suporteri. Dupa model american, reprezentantii institutiei doresc sa mute cele doua terenuri mici, cu iarba artificiala, pe acoperisul noii tribune care va fi realizata, scrie pressalert.ro.

Dan Daniel, prorectorul UPT, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa, ca vor fi amenajate si peste 200 de locuri de parcare, iar noua tribuna va avea 1.600 de locuri.

Avem un proiect de extindere si modernizare la Baza Sportiva numarul 1 a Universitatii Politehnica din Timisoara, langa Facultatea de Constructii, langa terenul de sport. Este vorba de o investitie unde dorim sa asiguram, pe langa vestiare si centrul de presa, si 220 de locuri de parcare, respectiv o tribuna cu 1.600 de locuri, precum si mutarea terenurilor de la nivelul solului undeva la partea superioara a acoperisului. Practic, cele doua terenuri mici de la nivelul solului se vor muta sus, va fi un acoperis de tip terasa. Se vor face antrenamente pe cele doua terenuri, nu sunt de competitie”, a explicat Dan Daniel.

Valoarea lucrarilor de modernizare a Stadionului „Stiinta” se ridica la 4,5 milioane de euro, fara TVA, investitia fiind demarata din fondurile proprii ale Universitatii Politehnica din Timisoara.

Pe perioada desfasurarii lucrărilor de modernizare, echipa de fotbal ASU Politehnica Timisoara (locul 5 in Liga 2) va fi nevoita sa joace intr-o alta locatie. Reprezentantii clubului iau in calcul inchirierea arenei ”Electrica” pe durata modernizarii Stadionului ”Stiinta”.

 

Sursa: pressalert.ro

The post Proiect de peste cinci milioane de euro la Stadionul „Stiinta” din Timisoara, fieful echipei ASU Poli appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*